Flori, frunze de palmier, verdeață, liane… aceste printuri înflorate trebuie să le avem vara asta pe bluze și rochii plus alte obiecte de vestimentație! 

Partea bună cu aceste printuri înflorate este că te îmbracă pur și simplu de sus până jos. Nu mai e nevoie de alte eforturi stilistice din partea ta. Nici accesoriile nu sunt foarte folosite când porți printuri sălbatice și înflorate.
Rochia verii este veselă și optimistă. Florile completează starea de spirit a sezonului estival.

Lungimi incerte

Nu există nicio regulă pentru lungime. Singura excepție o vedem la rochia mai lungă în partea din spate. Volanul este nelipsit, iar coloritul cât mai bogat și mai divers. Rochiile foarte scurte n-au avut niciodată un succes nemaipomenit. Iar cele lungi sunt spectaculoase când ești înaltă sau când alegi să porți încălțăminte cu talpă platformă.

Constraste

Cele mai multe printuri florale se văd mult mai bine dacă sunt pe fond negru. Contrastul care se creează dintre culori scoate în evidență modelul și coloritul.
În plus, țesătura albă ușoară, diafană poate fi ușor transparentă și-ți adaugă un plus de stres de care nu ai nevoie.
Citește și despre care este ordinea în care aplici produsele de make-up dacă vrei să-ți reziste machiajul de dimineața până seara!