De exemplu, chiar nu-ți dorești o pijama nouă pentru nopțile tale liniștite și tihnite? Aruncă un ochi pe astratex.ro și tastează codul de Black Friday afișat în colțul din dreapta. Vei beneficia de 24% reducere de preț la produsele alese. Ce zici de acestă minunată Pijama de damă Winter Turcoaz?
3030var1_pyz

Nu știi cu ce să te îmbraci de Revelion? Starshiners.ro te ajută să te inspiri și-ți oferă una dintre cele mai variate game de rochii pentru petrecerea dintre ani, și numai, cu prețuri reduse chiar și până la 75%. Fusta Pretty Girl Lucidity Gold care ne-a atras atenția va face furori, garantat.

Capitolul la care nu ai strălucit anul acesta este… cel legat de încălțăminte, nu-i așa? Cum adică de unde știu? Toate suntem în aceeași situație. De aceea a sosit timpul să remediem acest neajuns folosindu-ne de promoțiile legate de Black Friday, post Black Friday și tăvălugul reducerilor care vor veni odată cu Magia Sărbătorilor. Și de fapt, o parte din magie chiar în asta constă: să fim sănătoși, să ne bucurăm de viață și de tot ceea ce ne face plăcere. Iar acum nouă ne face plăcere o pereche nouă de pantofi. Sunt diavolești de frumoși și în urma reducerilor, Pantofii Hampa roșii au ajuns la prețul de 89 de lei. Pe site-ul Depurtat.ro.
pantofi-hampa-rosii-8419601

Iar pantoful se simte singur fără o geantă nouă. Nu se poate una fără alta. Sub sloganul: Tu ce schimbi de Black Friday, pe site-ul Matar.ro poți să-ți schimbi accesoriile cu unele noi adunând totodată puncte de loialitate. Reduceile de BF sunt încă în vigoare și ar fi bine să te grăbești să verifici lunga listă de oferte pe care ți-o pune la dispoziție matar.ro. Noi ne-am oprit la poșetuța Barket bej cu un delicat fluturaș. Are un super preț!
geanta-barket-bej

Sursa foto:123rf.com