Dincolo de produsele de styling create special pentru a da mai mult volum părului, există și câteva metode, foarte simple, de a crea impresia de păr voluminos.

În timpul nopții

Încearcă să nu mai dormi cu părul desprins. Găsește un elastic de păr mai lejer, astfel încât să nu tensionezi rădăcinile și scalpul și prinde părul într-un coc foarte relaxat, chiar în vârful capului. În acest fel vei evita ca părul să-și piardă, pur și simplu, din volum, iar dimineața să te trezești cu el aplatizat.

Dimineața

Aplică la rădăcină un spray pentru volum, masează bine în piele, apoi, cu ajutorul unui uscător, insistă asupra zonelor unde ai aplicat produsul. Vei vedea că părul începe să capete o nouă formă. Un alt truc excelent este să folosești șampon uscat la rădăcină. Aplici produsul, lași capul în jos,cu ajutorul degetelor masezi produsul în piele, apoi usuci.

Schimbă regulile

Dacă obișnuiești să porți cărarea pe o anumită parte, acum este momentul să o schimbi. Acest gest simplu îți va schimba instant coafura, oferind mai mult volum pentru păr. Dacă părul are tendința de a reveni la forma inițială, folosește-te de un accesoriu de păr subtil pentru a fixa șuvițele rebele.

Află și Ce tip de breton ți se potrivește http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/care-e-bretonul-care-ti-se-potriveste-functie-de-forma-fetei-114819

 

Copyright: puhhha / 123RF Stock Photo