Așadar, bucură-te că ai la îndemână soluții de styling și află-le de la specialiști. „Părul fin cere musai o etapă de styling specială”, spune Alina Rău, Lead Trainer Nioxin Romania. Un astfel de păr, nearanjat, ar arăta lipsit de energie și de vitalitate.

Iată ce ai de făcut când coafezi un păr fără volum. Urmează cei trei pași de stilizare a părului fin și vei bifa un look de succes:

1. Tipul și cantitatea de produs

Produsul de styling trebuie ales cu grijă și aplicat în funcție de textura părului, de lungimea sa, dar și de look-ul dorit.  „Folosește mai întâi puțin produs ca să vezi cum reacționează părul. Apoi, dacă e nevoie, mai adaugi. Această metoda îți oferă mai mult control asupra coafurii tale” explică Alina Rău.

Citește și – Cum te tunzi dacă ai părul subțire?

2. Păr fără volum. Atenție când aplici produsul de styling!

Fii atentă: dacă vrei rezultate bune, atunci e important să distribui uniform produsele de styling. „Mai întâi, aplică produsul în palme și abia apoi în păr. Folosește un pieptene cu dinți rari ca să ajuți produsul să ajungă pe toată suprafața firelor. Acționează fără grabă pentru a reuși o distribuție uniformă” , spune specialistul.

Citește și – 5 sfaturi pentru îngrijirea părului în sezonul rece

3. Focus pe rădăcină

În cazul unui păr fin, focusul cade pe rădăcina părului. Aici trebuie insistat pentru a crea volum. Explicația? Această acțiune va ajuta la susținerea formei pe lungimi și vârfuri.

Urmează acești trei pași și vei reuși să dai volum părului și să ai un look de care să fii mulțumită.

Foto: 123rf

Citește și – Cele mai bune sfaturi să nu ți se electrizeze părul în timpul iernii