Acest model de pantaloni se potrivește foarte bine persoanelor cu o statură medie spre înaltă, nicidecum mignonelor. Încălțămintea perfectă pentru acești pantaloni evazați este cea cu calapod în sezonul rece și saboți cu talpă ortopedică în timpul verii, dar nici cu acest artificiu stilistic nu sunt foarte recomandați doamnelor și domnișoarelor mici de înălțime. Dacă ești familiarizată cu moda anilor ’70 pantalonii evazați ar putea trezi în tine nostalgii ascunse. Mai ales atunci când îți vei aminti de vestele cu franjuri din piele velur care se pun pe de-asupra bluzelor mulate și brățările din multiple fâșii de piele maronie…


Fusta creion


Dacă silueta îți permite poți opta pentru cămăși cambrate, malete reiate sau bluze strâmte pe talie. Dacă vrei să creezi un echilibru, având în vedere că fusta este destul de mulată pe coapse, poartă pulovere șic scurte și largi, cămăși vaporoase din mătase sau cardigane cu cordon în talie. Personal, recomand fusta creion cu cizme înalte cu toc. Efectul este de cel mai pur stil lady-like. Atenție, fusta creion nu este scurtă, ea trebuie să acopere genunchii.


Bluza stil ie


A fost un adevărat boom cu această piesă. Ideea e simplă: dacă-ți place, o porți cu sufletul, dacă nu, admir-o, pur și simplu. Nu te chinui să intri într-un trend care nu ți se potrivește. Bluza tip ie se poartă cu jeans de tot felul, cu salopetă vintage, cu o fustă simplă într-o singură culoare. Nu se poartă cu bijuterii multe și sofisticate și nu se potrivește stilului office. Această bluză nu este parte a costumului tradițional ci este o reinterpretare modernă a stilului etno-șic. Nu uita, ia românească autentică este povestea și istoria poporului nostru și cel mai de preț obiect vestimentar pe care-l lăsăm moștenire întregii lumi.

 

Copyright: vvoennyy / 123RF Stock Photo