Astăzi, pentru majoritatea femeilor, unicitatea și originalitatea sunt importante, deoarece iubesc să fie mereu în centrul atenției, cucerind inimile celor din jur. Astfel, fiecare doamnă sau domnișoară dorind să sublinieze gustul rafinat, să fie mai senzuală și rafinată, caută cel mai potrivit și seducător parfum. Deși fiecare femeie are în colecția sa două sau trei parfumuri preferate, pe care le folosește nu numai în funcție de sezon sau eveniment, ci și de starea sa de spirit, mai jos îți vom prezenta 10 cele mai luxoase parfumuri pentru femei.

  • Chanel nr. 5

Acesta este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru femei care nu și-a pierdut relevanța și care se menține în top mai bine de 10 ani. Secretul constă în compoziția uimitoare. La început se dezvăluie o combinație unică de neroli, aldehide, bergamotă, lămâie și ylang-ylang, urmată de inima aromatică în care pulsează motive florale de iris, iasomie, violetă, trandafir și lăcrămioară. Compoziția se încheie cu o aromă seducătoare de chihlimbar, patchouli, mosc, lemn de santal, mușchi de stejar, vetiver și vanilie. Chanel nr. 5 este un parfum al tuturor timpurilor!

  • Dior Poison

Acest parfum sexy și în același timp senzual a șocat publicul cu compoziția sa originală. Dior Poison întruchipează notele dulci ale fructelor de pădure și ale florilor exotice. Edouard Flechier, creatorul parfumului a combinat cu succes notele de zmeură, chihlimbar, coacăze, coriandru și lemn tropical, obținând o aromă senzuală. Parfumul aparține familiei florale orientale. Este imposibil să treci pe lângă o persoană care folosește Poison și să nu remarci aroma seducătoare.

  • Carolina Herrera 212

Carolina Herrera 212 este unul dintre parfumurile pentru femei, care are o aromă proaspătă și intensă în același timp. Compoziția este creată pe baza celor mai delicate note: lemn de santal și lemn de satin. Toate aceste note lemnoase sunt completate de note florale și fructate, care conferă parfumului o aură de lux.

  • Narciso Rodriguez For Her

Acest parfum a fost creat de Christine Nagel și Francis Kurkdjian, pentru femeile libere și pasionale, fiind potrivit pentru orice moment al zilei. Compoziția este deschisă cu note delicate de osmanthus, flori de portocal și bergamotă, urmată de inima aromatică în care domină note de mosc și ambră, ce oferă senzualitate și rafinament purtătoarei sale. Compoziția se încheie cu o aromă seducătoare de patchouli, vetiver și vanilie, ce oferă un farmec aparte oricărei ținute.

  • L’Instant de Guerlain

Acest parfum a fost lansat în 2003 de către Maurice Roucel și se distinge printr-o formulă unică: mandarine, măr roșu, bergamot, magnolie, ylang-ylang, iasomie, vanilie, miere, ambră și mosc. O astfel de compoziție oriental-florală nu va lăsa pe nimeni indiferent, nici măcar persoanele de sexul opus. Cu aroma rafinată de L’Instant, vei fi mereu în centrul atenției, deoarece aroma este persistentă.

Parfumul poartă numele zeului iubirii Eros și a fost lansat în anul 2014 de către Alberto Morillas, Olivier Cresp și Nathalie Lorson. Acesta este potrivit pentru orice eveniment și pentru femeile de toate vârstele. Compoziția se deschide cu o aromă intensă de lămâie siciliană, rodie și bergamota de Calabria. Inima parfumului fascinează cu note delicate de floare de lămâie, iasomie Sambac, iasomie și bujor, iar compoziția se încheie cu note ușoare de mosc, ambroxan, note lemnoase și lemn de santal, care scoate în evidență eleganța.

  • Versace Eros Pour Femme
  • Givenchy L’Interdit

Parfumul aparține familiei oriental-florale și este potrivit pentru femeia modernă și îndrăzneață. Aroma este extrem de durabilă și intensă, unde predomină note delicate de bergamot, pară, tuberoză, floare de portocal, iasomie Sambac, patchouli, vanilie, ambroxan și vetiver. Givenchy L’Interdit este un parfum de lux ce va contura sublim farmecul unic a purtătoarei sale.