În plus cel mai mare retailer din domeniul parfumurilor și al cosmeticelor din Europa Centrală și de Est îți oferă pe tot parcursul campaniei de Black Friday 2020 cadouri SPECIALE atunci când achiziționați anumite produse, precum și livrare gratuită la sute de produse bestseller!

VEZI OFERTA NOTINO BLACK FRIDAY 2020

Notino2

Magazinul online Notino, care și-a început activitatea în urmă cu mai bine de 16 ani, activează în 24 de țari, reușind să expedieze până la 100.000 de colete pe zi, și are magazine fizice deschise în capitalele sau orașe mari din România, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Ungaria, Germania, Austria, Bulgaria și Ucraina.

Bogata ofertă de parfumuri și cosmetice de la Notino cuprinde +55.000 de produse de la 1.150 de branduri, puteți opta fie pentru produse de nișă de la case de parfum care se pot lăuda cu o tradiție de sute de ani în domeniu, fie pentru diverse creații ale unor designeri celebri. Una dintre cele mai apreciate este gama de cosmetice organice, realizate din ingrediente locale, care este complementată de categoria cosmeticelor care propun inovații de ultimă oră în materie de produse de îngrijire personală.

Ghidul de Shopping Notino Black Friday 2020

Notino Black Friday 2020 vine la pachet cu o mulțime de promoții la produsele pentru casă, cum ar fi, de exemplu, accesoriile pentru aromaterapie, lumânările parfumate handmade sau odorizantele pentru mașină, printre altele.

Cum te poți asigura că nu ratezi cele mai tari reduceri? Urmează ghidul de cumpărături pentru Black Friday 2020 pentru a putea profita din plin de reducerile speciale organizate de Notino între 9 și 29 noiembrie 2020:

  • Adaugă produsele tale preferate în Wish List sau în coșul de cumpărături ca să observi imediat când acestea sunt adăugate pe lista marilor reduceri!
  • Black Friday România deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun, așa că ar fi bine să-ți faci o listă cu persoanele cărora vrei să le faci cadouri în următoarea perioadă.
  • Ca să nu ratezi promoțiile, abonează-te la newsletter sau la notificări pe rețelele de socializare ale grupului Notino România pentru a fii printre primii care află de produsele intrate la reduceri.
  • Descarcă și instalează aplicația Notino pentru a avea totul la îndemână, chiar și atunci când ești în mișcare. În 2019, 63% din totalul cumpărăturilor online din România au fost efectuate de pe mobil!

Ce mai aștepți? Nu mai sta pe gânduri! Alătură-te comunității pasionaților de beauty Notino.ro și profită din plin de reducerile Notino Black Friday din 2020!