În infinita lume a modei, rochiile ocupă un loc de bază. Cunosc atât de multe versiuni, sunt potrivite în orice tip de cadru, sunt adorate la scară largă, deci au și cele mai multe șanse de a fi tipurile de articole vestimentare achiziționate fără restricții. Mai ales acum, în prag de vară, care să fie gândul  unei femei în căutarea unei ținute confortabile? Rochia!

Universul rochiilor

Însă pe cât de interesante sunt și pe cât de adorate, rochiile vin la pachet cu ceva pretenții desigur. Tocmai marea lor disponibilitate face ca orice femeie să își dorească unicitate. În marea de opțiuni, este practic cu atât mai provocator să se găsească un stil original. Dar nu imposibil. Dacă vocea lor ar răsuna în glas, femeile s-ar adresa celor care le pun la dispoziție opțiunile, adică magazinele de profil.

Dacă îți dorești să fii sursa rochiilor perfecte, adorate, cărora li se duce vorba peste mari și țări cum spun basmele, atunci trebuie să te bazezi în primul rând pe o sursă greu de combătut în stil și opțiuni. Spre exemplu kokoa-couture.ro comercializează rochii dintre cele mai stilate și interesante. Se adresează unui public modern, deci ai toate șansele să găsești aici tipare și concepte de actualitate.

Iată și setul celor 4 reguli pe care ar trebui să le ai în vedere, atunci când magazinul de rochii deținut are nevoie de stocuri:

  Nu te limita la un singur stil.

Odată cucerite, reprezentantele feminine vor păși mereu pragul magazinului tău, știind că acolo au parte de o sursă pentru rochii impresionant de atractive. Poți alege stocuri de rochii elegante, casual, altele office. Cu cât îți mărești mai mult aria de interes, le provoci și pe ele să fie la fel.

Kokoa Couture dispune de opțiuni de acest gen; toată gama de rochii en-gros are în vedere modele care mai de care mai variate.

  Limitează achiziția unui model la o serie.

O regulă de bază în alegerea unei ținute de tip rochie și nu numai se referă la originalitate. Așadar, cu cât seria unui model este mai restrânsă, cu atât mai bine. Însă pentru că formele, siluetele sunt atât de diferite, o serie la o rochie din colecțiile Kokoa Couture înseamnă 4 mărimi, dintre cele mai uzuale.

  Alege calitatea.

Rochia nu este numai ceea ce porți pentru a arăta impecabil, un stil de etalat. Este o manieră de expresie a preferințelor în materie de stil, este ceea ce nu spui în cuvinte, însă exprimi prin mișcări, alegeri, culori și linii. Din punct de vedere practic, rochia nu trebuie să incomodeze, să creeze senzații neplăcute. Aici înseamnă o atenție deosebită la tipul de material ales, la combinații făcute și la croiul bine gândit încât să pună în valoare frumusețea.

Detaliile despre compoziția materialului, detalii despre tipul de rochie nu sunt de interes numai pentru cumpărătoare, ci mai întâi de toate pentru cei care își fac stocul de rochii în magazine.

  Nu uita de accesibilitate.

În cele din urmă, rămâne și prețul un element de referință. Rochia trebuie să merite, să fie accesibilă sau cel puțin raportându-se la categoria sa de ținute, fie office, fie elegante și deci mai pretențioase, să își justifice prețul. În acest sens înseamnă căutarea unui echilibru de elemente.

Kokoa Couture, cu ani de experiență în domeniu, propune stiluri variate, serii de rochii ce surprind preferințele feminine. Oferta lor cu privire la rochiile de tip en gros face obiectul de interes al magazinelor din întreaga țară. Pentru că nu se limitează doar la atât, completarea o fac cu succes seriile de cămăși, tricouri sau salopete. Un univers al articolelor vestimentare create cu bun gust și aduse la îndemână celor care își doresc să bucure publicul cu fiecare ținută disponibilă.

Alegerea unui stoc de rochii trebuie bine gândită, pentru ca aprecierea publicului să nu întârzie să apară.