Timpul trece extrem de repede, iar măsurile luate de autorități se schimbă de la o zi la alta, însă look-ul femeilor nu poate fi adaptat întotdeauna la aceste schimbări. De aceea, indiferent de lucrurile ce se petrec în jur și de modul în care se petrec, femeile pot arăta mereu perfect dacă aleg odulatorul pentru bucle afro disponibil pe ginas.ro.

Gina`s propune un sigur tip de ondulator ce comprimă tehnologii dintre cele mai actuale!

În stocul de produse de la Gina`s, disponibil publicului pe ginas.ro, se regăsește un singur model de ondulator. Vorbim de cel cu tijă din titan de doar 7 mm – ideal pentru a obține o coafură afro autentică! Modelul în cauză înglobează o sumedenie de tehnologii ce îl fac să lucreze eficient, să realizeze buclele afro mult dorite într-un timp foarte scurt.

La capitotul tehnologii înglobate vorbim de cele 5 setări digitale de temperatură ce oscilează de la 160 grade Celsius și până la 230 grade Celsius. În plus de asta, cablul ondulatorului poate realiza rotații complete, de 360 grade. Acesta facilitează lejeritatea în mișcări datorită lungimii de care dispune: 1.85 m.

Când spunem ondulator bucle afro spunem din start cel de la Gina`s pentru ușurința cu care poate fi folosit. Modelul disponibil pe ginas.ro dispune de afișaj digital, ecran LCD, iar asta nu poate decât un mare avantaj pentru utilizatoare – verifică informațiile afișate pe ecran și în așa fel știu dacă au atins temperatura dorită.

Ondulatorul Gina`s este perfect pentru părul lung sau mediu!

Look-ul afro autentic implică o podoabă capilară bogată, admirabilă. Așadar, un ondulator afro 7 mm, precum cum cel disponibil pe ginas.ro, este perfect pentru părul lung sau mediu. Buclele afro înseamnă volum din abundență, volum ce nu deranjează vizual, ba din contra întoarce toate privirile.

Publicul masculin poate folosi de asemenea ondulatorul propus de Gina`s. Look-ul afro nu limitează în funcție de gen, deci modelul cu tijă din titan de doar 7 mm este perfect spe a fi folosit atât de bărbați, cât și de femei.

Gina`s oferă pentru ondulatorul pentru bucle afro disponibil pe ginas.ro garanție de 2 ani și drept de retur. Cu mai multe detalii în acest sens intră cei interesați dacă accesează site-ul oficial.

Un ondulator profesional de par precum cel pe care Gina`s îl propune poate realiza bucle afro extrem de rezistente, bucle ce rezistă și până la 3 zile. Pentru a elimina orice risc de accidentare, ondulatorul de bucle afro de la Gina`s vine însoțit de mănușă de protecție.

Alegeți Gina`s – alegeți look-ul afro autentic!

Look-ul afro nu a fost nicicând mai ușor de obținut. Acum grație ondulatorului de la Gina`s oricine poate obține o coafură afro într-un timp foarte scurt acasă. Nu trebuie o pregătire anume pentru ca rezultatul să fie uimitor, ci doar suficientă atenție și răbdare. Durează doar câteva secunde pentru ca o șuviță să se onduleze perfect. Așadar, cu cât mișcările sunt făcute mai rapid, cu atât mai scurt va fi întreg procesul de obținere al look-ului afro.

După cum s-a enunțat și anterior, ondulatorul pentru bucle afro de la Gina`s dispune de 5 trepte de temperatură. În acest fel, el poate fi adaptat extrem de ușor în funcție de tipul de păr: pentru părul subțire, degradat sau decolorat este recomandată o temperatură de maxim 180 grade Celsius, pentru cel normal, temperatura poate fi de 180 sau 190 grade Celsius. Când vine vorba de părul gros și rebel, temperatura perfectă este cea între 200 grade Celsius și maximul de 230 grade Celsius.

Lungimea tijei de titan este de 20 cm, deci ondulatorul este perfect spre a fi folosit de persoanele cu un păr foarte lung. Poate fi ușor transportat având în vedere că are doar 135 grame.

Mai multe detalii cu privire la ondulatorul pentru bucle afro propus de Gina`s regăsesc cei interesați în cadrul site-ului oficial ginas.ro. Contact direct cu personalul pot lua completând formularul de contact disponibil.