Desi a te imbraca in pantaloni sau, mai nou, intr-o salopeta de lux, a devenit un semn de emancipare al femeilor de pe glob, parca tot alegerea unuia dintre modelele de rochii de seara oferite de saloanele de fashion din oras reprezinta o solutia mai buna.

De ce?

In primul rand pentru ca, imbracand o rochie eleganta de party esti cu mult mai feminina, mai atractiva vizual, stiut fiind ca multi barbati se simt intimidati de reprezentantele Evei imbracate in pantaloni.

Plus ca o pereche de pantaloni, fie ei si ultimul racnet in materie de moda, iti taie optic talia, ceea ce vrand-nevrand largeste (ingroasa) silueta la nivelul mijlocului.

Asadar, un truc bun pentru o femeie ce isi doreste ca sa isi puna in evidenta talia de viespe este de a alege ca sa se imbrace intr-o rochie cu o croiala fluida, care sa o avantajeze.

O rochie de seara frumoasa are darul de a-i creste stima de sine purtatoarei si ii ascunde micile defecte fizice in momentul in care o poarta cu eleganta.

Nici macar nu mai trebuie ca sa petreci ore intregi rascolind prin dulapul cu haine si proband o multime de piese vestimentare disparate in incercarea dificila de a-ti compune un outfit cat de cat in ton cu Revelionul.

O rochie iti simplifica mult viata in ajunul Anului Nou, deoarece este prin ea insasi o tinuta intreaga, un mic univers fashion.

E mai ieftin de multe ori ca sa cumperi o rochie eleganta dintr-un salon cu tinute de calitate, decat sa incerci sa alcatuiesti o tinuta formata din mai multe articole vestimentare scumpe, dar nu mereu in armonie.

In zilele noastre, a alege sa ramai la varianta traditionala de a imbraca rochii casual sau rochii pentru ocazii speciale a devenit aproape un act de curaj.

De ce nu ai fi tu acea temerara, mai ales ca atitudinea pe care o vei avea o sa fie in mod cert observata si apreciata asa cum se cuvine de catre aceia din jurul tau, de persoane cunoscute sau necunoscute.

A prefera sa te imbraci mai degraba in rochii decat in pantaloni si bluze sau tricouri la petreceri si in viata de toate zilele este un lucru bun si pentru sanatate. Purtarea unor piese vestimentare stranse pe corp, confectionate de multe ori din materiale grosolane, creste riscul aparitiei unor infectii ale pielii.

Asadar, orice femeie ar trebui ca nu doar de Revelion, ci si in anul ce vine, sa isi propuna ca sa poarte mult mai des rochii, pentru ca ele ii subliniaza calitatile fizice si o fac mult mai eleganta in orice imprejurare in care va aparea astfel imbracata.