Gențile de mână cu multă culoare

Numeroși designeri au adoptat acest trend și au îmbrățișat ideea de a colora ținutele de sezon cu genti de dama viu colorate. Exact pe principiul de ce monotonia să își pună amprenta pe aceste accesorii, gențile își propun să fie un element vedetă.

Așadar, o opțiune excelentă de a introduce mai multă culoare în combinațiile tale vestimentare înseamnă alegerea unor genți îndrăznețe. În mod special gențile de mână sunt o recomandare, purtate elegant în mâna doamnelor, care le vor face, deci, și mai vizibile.

Ai de ales de la Zevo dintr-o paletă de culori. Avantajul este că un model de geantă vine adesea cu mai multe opțiuni la capitolul cromatic. Alege albastru, culoarea anului. Alege ceva îndrăzneț și vibrant, dar care să corespundă cu preferințele tale stilistice.

Bareta de tip lanț

O tendință estivală ar spune unii, dar iată că își face apariția și în colecțiile de toamnă-iarnă. Lanțurile subțiri, în loc de clasice barete, fac gențile să fie mai elegante, totuși sunt opțiuni versatile. Nu te lăsa descurajată de vreo combinație exclusivistă – poți purta o astfel de geantă ziua sau seara, asociată cu un look smart casual sau chic, boemă.

Genți cu barete din lanț regăsești și la Zevo, realizate din piele, cu model texturat.

Tonurile neutre sau naturale

Pare firesc ca garderoba, încălțămintea sau accesoriile de toamnă să le asociezi automat cu tonuri de maro, bej, nuanțe pământii. Este o paletă sugestivă pentru acest sezon. De altfel este și una din cele mai longevive tendințe și se pare că nu dă semne să dispară curând.

Accesoriile de acest fel sunt și ușor de integrat la ținute diverse. Tonuri de mahon, castan sau nuc pot fi un tipar chiar simplu, pot fi minimaliste și tot vor fi de impact.

Alege ceva atemporal

Desigur că această aliniere cu tendințele de actualitate este măgulitoare. Investiția în genți de calitate ar putea fi ceva mai promițătoare dacă mergi pe variante atemporale. Gențile clasice, elegante care nu își vor pierde farmecul pe măsură ce noi sezoane și tendințe vin, le regăsești tot la Zevo, în acest univers al frumosului.

Gențile mici cu animal print sunt ideale pentru femeile îndrăznețe și cochete, pentru acele ieșiri în oraș când își doresc să fie imediat remarcate, însă bunul gust să definească look-ul per total. Gențile simple, în culori vibrante pot fi alegeri excelente și chiar versatile – oriunde s-ar regăsi pe parcursul unei zile vor purta o geantă potrivită contextului.

De mână, de umăr, de tip poștaș, gențile din piele de la Zevo sunt modă constantă. Descoperă acest e-shop și ofertele curente în cadrul paginii oficiale.

Locație fizică magazin: Calea Dorobanți 55-57, București.