Diana Munteanu vine să confirme teoria conform căreia eleganța merge mână în mână mai degrabă cu bunul-gust decât cu investiția ridicată. Profitând de reducerile de iarnă care se desfășoară în această perioadă la Veranda Mall, Diana, ajutată de stilista Ellida Toma, s-a transformat într-o apariție de senzație. Și asta cu un buget limitat.

Vedeta de televiziune a purtat patru ținute adaptate stilului său chiar de către Ellida. Prețurile acestor outfituri complete au fost cuprinse între 200 și 300 lei.

Ținute casual, sport, office, de ocazie – la prețuri pe care oricine și le poate permite.

Ținuta casual cuprinde piese vestimentare aflate la promoții în magazinele din mall, în valoare de 233 lei. Pulover Orsay – 65 lei, pantaloni C&A – 49 lei și pantofi Deichmann – 119 lei.

Ținuta sport aleasă de Diana poate fi achiziționată cu doar 261,6 lei. Bustieră, hanorac și pantaloni, toate de la Decathlon, in valoare de 211,7 lei, precum si  o pereche de pantofi sport Deichmann – 49,9 lei.

Ținuta office recomandată de Ellida Dianei costă doar 214,8 lei. Cămașă H&M – 39,9 lei, pantaloni Bizzar Boutique – 99 lei și pantofi stiletto CCC – 74,9 lei.

Ținuta de ocazie purtată de Diana se încadrează într-un buget de 262 lei. Salopetă Bizzar Boutique – 150 lei și cercei Lasardo Gioielli – 112 lei.

În această perioadă, la Veranda Mall reducerile ajung până la 90%. Este, așadar, momentul să dai curs chemării spre relaxare – căci ce poate fi mai relaxant pentru o doamnă decât shoppingul – și să dai o fugă până în Veranda Mall. Iar dacă nu vei rezista tentației de a-ți achiziționa câteva ținute chic pentru orice ocazie, nu ai de ce să te simți vinovată. Orice achiziție în această perioadă este o investiție.

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați închiriabili și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour,Colin’s, H&M, CCC, Decathlon, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, WorldClass, Optiblu, Sensiblu, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Sultan, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Website: https://verandamall.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/verandamall.ro/