Pentru că masca iți acoperă jumătate de față, atenția ta se îndreaptă spre frunte și ochi, locurile în care ridurile sunt foarte vizibile. Din cauza ședințelor online care durează ore în șir și trebuie să ai camera pornita, începi să observi că nu arăți la fel de bine precum credeai sau că sunt lucruri pe care ți le-ai dori îmbunătățite. 

De ce pandemia este cel mai bun moment pentru intervenții chirurgicale sau estetice?

  1. Siguranță

Sistemul sanitar a fost primul care a luat măsuri extra de siguranță. Spitalul sau clinicile private au fost mereu un spațiu în care să te simți în singuranță. Acestea foloseau diferite tehnici de dezinfectare încă dinaintea pandemiei pentru ca fiecare pacient să aibă parte de un tratament sigur și corect. Curățenia este mereu însoțită și de folosirea unor soluții care să asigure siguranța față de răspândirea bacteriilor.  Prioritatea clinicilor este că tu să te simți protejat indiferent de situație. 

  1. Discreție

Dacă înainte fie că doreai sau nu, persoanele cu care interacționai aflau că ți-ai făcut o intervenție chirurgicală sau estetică deoarece timpul de recuperare era scurt și trebuia să mergi la birou sau să ieși cu prietenii, acum acest lucru s-a schimbat. Datorită interdicțiilor cu care pandemia a fost instalată în țara noastră, îi vedem pe cei dragi mai rar, iar majoritatea companiilor și-au mutat activitatea exclusiv online. Astfel, poți să menții intervenția un secret, printr-un singur click, prin dezactivarea camerei video. Așa vei avea mai mult timp pentru tine și nu te vei mai gândi la ce părere au ceilalți despre tine.

  1. Recuperea are loc acasă

După orice intervenție chirurgicală sau estetică este nevoie de o anumită perioadă de recuperare. Aceasta poate dura de la câteva ore, până chiar la câteva luni bune. Pentru siguranța noastră, în această perioadă este recomandat să reducem deplasările cu cât mai mult posibil. Mai mult decât atât, spitalele și clinicile nu fac față numărului de pacienți și astfel preferă să le ofere spitalizare doar pentru zilele în care aceasta trebuie să aibă loc sub supraveghere. După câteva zile petrecute în spital, te poți bucura de relaxare în confortul casei tale. Așa vei fi alaturi de cei dragi și perioada de recuperare va trece mai ușor.

  1. Investiții

Pentru a putea să ofere servicii de calitate, majoritatea clinicilor au decis să investească în diferite echipamente sau în modernizarea saloanelor. Un bun exemplu este clinica de înfrumusețare, Swiss Estetix din București. Cu o investiție de peste 800 de mii de euro, aceștia au inaugurat propriul bloc operator dotat cu aparatură de ultimă generație, pentru că desfășurarea intervențiilor chirurgicale să aibă loc la cele mai înalte standarde în materie de tehnologie și siguranță. Pentru că cei de la Swiss pun accentul pe modern, blocul operator este completat și de saloane unde fiecare pacient care le trece pragul să se simță în siguranță, pe mâna specialiștilor. 

Gândește-te ce ai dori să schimbi la tine și alege să iți îndeplinești visul. În această perioadă, cele mai căutate intervenții chirurgicale sunt implantul mamar, rinoplastia, blefaroplastia, bichectomie si lipoaspirația.