Fructe și legume

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care îl poți face pentru un păr hidratat e să acorzi mai multă atenție alimentației. Regulile sunt simple: mai puține mâncăruri procesate (în general, cu cât lista de ingrediente e mai lungă, cu atât e mai puțin naturală acea mâncare) și fast food, mai multe fructe și legume (dacă cumperi de la producători locali, cu atât mai bine). Cu aceste mici schimbări, părul va deveni mai sănătos pe cale naturală. Include în alimentația ta legume cât mai variate, pește, avocado, nuci și alte tipuri de semințe, gătite cât mai natural, iar belșug de minerale și vitamine se va vedea și în părul hidratat. 

Ține minte și să bei apă! Când corpul nu e suficient hidratat, părul și unghiile uscate și fragile sunt printre cele mai vizibile semnale de alarmă. 

Șampon și balsam specializate

Tehnologia a avansat așa de tare că nu mai e nevoie să mergi la un salon ca să te bucuri de produse de îngrijire a părului performante, care să-ți îngrijească părul la cele mai înalte standarde, accesibil, la tine acasă. Așadar, nu trebuie să cheltui o avere pentru un șampon și un balsam create special pentru o hidratare intensă. Noua gamă Wash&Go Hydra Pure cu apă de cocos a fost creată special pentru a-ți îngriji părul vara, când e cel mai solicitat. Îți lasă părul perfect hidratat și sănătos. Pentru mai multe detalii și un concurs cu premii de zile mari, hai în pagina noastră specială.

Styling cu cap

Nu spune nimeni să renunți cu totul la aparatele de styling pe timp de vară, ci doar să ai grijă ce și cum folosești. Nici nu e așa de greu. De exemplu, dacă-ți usuci părul cu un uscător, folosește treapta cu cea mai mică temperatură. La fel și pentru perii sau aparate de îndreptat. Apoi, alege un uscător de păr ionic, cu o tehnologie gândită special pentru a păstra hidratarea părului. Mai mult, alege branduri de încredere, cunoscute pentru produsele lor de calitate.