Cerceii reprezintă un cadou excelent pentru orice ocazie, indiferent dacă îi oferi cu ocazia unei zile de naștere sau cu ocazia unei sărbători. Cerceii reprezintă, de asemenea, un cadou minunat pentru o relație nouă, deoarece reprezintă dragoste și loialitate fără a trebui să îți iei angajamentul unui inel de logodnă. În general, cerceii reprezintă un cadou semnificativ pe care destinatarul nu-l va uita niciodată și vei avea o mulțime de opțiuni care se vor potrivi și cu bugetul tău.

Cerceii au mai multe forme și dimensiuni. Unele dintre cele mai populare stiluri de cercei din care poți alege includ:

Cerceii cu șurub: aceștia sunt o alegere populară de cercei pentru femei și copii. Acești cercei sunt extrem de versatili și se potrivesc perfect cu orice formă a feței. Un cercel cu șurub este realizat, de obicei, cu o piatră sau un ornament fixat pe un mic cadru. Cadrul trece prin urechea străpunsă și un element de fixare din cealaltă parte îl ține în poziție. Cerceii cu șurub sunt mici și ușor de asortat cu orice, de la o rochie de seară la un tricou și blugi.

Creole: Cerceii creolă au o formă circulară. Există creole cu cerc complet, dar și creole semicerc. Cerceii creolă pot fi decorați cu zirconia, pietre, perle sau charmuri atârnate. Sunt disponibile într-o gamă de dimensiuni pentru a se potrivi oricărui stil, de la creole mari și îndrăznețe la creole mici și delicate.

Picătură: Cerceii picătură sunt ornați cu pietre, mărgele, perle sau alte forme de ornamentare care sunt atârnate de un suport ce intră în ureche, însă care nu seamănă cu cel de la cerceii cu șurub. Cerceii picătură pot fi simpli și delicați sau îndrăzneți și colorați. Sunt disponibili într-o varietate de lungimi.

Candelabru: Cercei candelabru sunt un tip de cercei asemănător cu cel picătură, care sunt însă mai sofisticați. Cerceii candelabru fac o declarație și adaugă eleganță unei ținute în specială de seară.

Ce culoare de cercei sau de piatră ar trebui să alegi?

Ce fel de cercei să cumperi pentru un cadou poate depinde de culorile preferate și de preferințele de stil ale destinatarei. Ia în considerare următorii factori atunci când alegi culoarea pietrei unui cercel:

Piatră zodiei: o modalitate ușoară de a selecta o culoare este aceea de a alege cerceii care prezintă piatră zodiei destinatarei. De exemplu, dacă iubita ta s-a născut în iulie, poți să alegi cercei cu rubin. Cerceii cu piatra zodiei sunt un mod minunat de a sărbători o zi de naștere.

Subtonul pielii: poți alege culori care să completeze tonul pielii persoanei iubite. De exemplu, dacă iubita ta are pielea în tonuri calde, galbene sau piersică, alege cerceii cu pietre galbene sau roz pentru un aspect uimitor. Dacă are pielea în subtonuri roz sau albastre, cerceii din argint simplu sau cu pietre albastre se potrivesc frumos.

Culoarea preferată: Este persoana iubită adepta unei anumite culori? Dacă adoră movul, de exemplu, s-ar putea să dorești o pereche de cercei cu ametist.

Culoarea ochilor: Cerceii pot să îmbunătățească culoarea ochilor, adăugând contrast sau evidențiind tonuri de culoare. De exemplu, ai putea alege cercei cu o piatră de culoare verde deschis pentru a scoate la iveală subtonurile din ochii căprui și oliv.

Dacă încă nu știi sigur ce cercei de culoare să alegi, nu poți greși cu o pereche de cercei cu pietre albe. Aceste pietre nu se vor demoda niciodată și se vor potrivi cu absolut orice.

Ce alte caracteristici mai trebuie luate în considerare?

Pentru a determina care sunt cei mai buni cercei pentru cineva drag, ia în considerare și următorii factori:

Formă feței: mai întâi, gândește-te la formă feței destinatarei. Având în vedere forma feței, va trebui să alegi un tip de cercei care să o completeze în mod natural. În general, dacă o persoană are o formă rotundă a feței, evită cerceii circulari și alege forme care alungesc fața. Dacă are fața pătrată, cerceii de tip creolă pot “îndulci” linia maxilarului. Cerceii cu șurub se potrivesc oricărei forme a feței.

Ce poartă deja: Ce tip de bijuterii poartă persoană iubită? Această observație poate fi un indiciu al stilului ei și a ceea ce o face să se simtă confortabil. Dacă poartă o mulțime de bijuterii cu pietre albastre, atunci alege cercei în aceeași culoare.

Stil de viață: Ia în considerare ceea ce face persoana iubită în fiecare zi, deoarece acest lucru poate afecta alegerea cerceilor. De exemplu, dacă persoană iubită lucrează cu oameni, ca asistentă medicală sau profesor, ar fi indicat să alegi o pereche de cercei cu șuruburi, simpli, fără prea multe ornamente. Dacă este o persoană creativă, căreia îi place să lase să i se vadă individualitatea, alege o pereche de cercei care să reflecte latura ei artistică.

Scop: Dorești să cumperi cercei pe care persoană iubită îi poate purta cu ținute de zi sau dorești să îi oferi un cadou plin de farmec, rezervat pentru ocazii speciale? Încearcă să alegi cercei versatili, cum ar fi cerceii cu șurub și pietre mici, albe sau creole, dacă dorești să îi oferi ceva ce să poată purta cu orice ținută. Dacă dorești să îi oferi ceva mai glam, ia în considerare cerceii candelabru sau cerceii cu multe pietre.

Vârsta: Cerceii strălucitori cu pietre albe, ar putea fi perfecți pentru soția ta, în timp ce cerceii cu șurub sau cerceii tematici ar putea fi mai potriviți pentru o adolescentă. Vârsta destinatarei și scopul pot conta în decizia ta.

Când vine vorba de alegerea cerceilor pentru o femeie importantă din viața ta, cel mai important este să alegi cerceii pe care îi va purta cu drag și cu prețuire. Gândește-te la relația pe care o ai cu ea și la mesajul pe care dorești să-l transmiți.