Sunt eleganţi, rafinaţi şi conferă bun gust ținutelor pe care le completează. Mai graţioşi faţă de o pereche de ghete damă mai intriganţi faţă de o pereche de pantofi T-Bar, reușesc să întregească outfituri moderne cu personalitate. Nu ești convinsă că merită să ai cel puțin o pereche de stiletto? Citește rândurile următoare, vei descoperi de ce trebuie să acorzi acestor pantofi mai multă atenție. 

Sunt versatili şi completează oricând o ţinută cu bun-gust

Pantofii stiletto sunt creații moderne, care prin aspect şi  design reușesc să completeze în mod natural ţinutele impunătoare, elegante, cu personalitate. Tocul subțire, înalt şi vârful ascuţit sunt elemente specifice pentru aceste piese rafinate, iar acest design le conferă multă versatilitate.

Pantofii stiletto pot fi purtați cu aceeași lejeritate cu blugi skinny şi tricou cu imprimeuri, cu rochie stil cămaşa şi pălărie asortată, dar şi cu pantaloni țigaretă şi cămașă cambrată. Practic, pantofii stiletto pot fi purtați și la ținute de birou, şi la outfituri clasice elegante, la întâlniri non formale sau la ţinutele de club. Indiferent de combinaţii şi asocieri conferă un plus estetic.

Îmbunătăţesc postură corporală

Pantofii stiletto îmbunătăţesc postură corporală. Când porţi acești pantofi spatele devine rigid şi capătă poziţie perfect verticală. Tendința de a sta aplecată şi de a forma cocoașă  dispare. Dacă nu ai observat, femeile care poartă stiletto au întotdeauna spatele drept  şi au umerii fermi. Fie că porţi fusta, rochie, pantaloni din piele ori salopetă dreaptă, vei avea o poziție de invidiat.

Cresc încrederea 

Când arăți bine, te simți bine, iar acest lucru nu trece neobservat. O ținută întregită de pantofi stiletto este, cu siguranța, una care te face să te simţi frumoasă! Știind că arăţi bine, cresc încrederea şi stima de sine, iar aceste trăsături te fac să fii mai puternică şi mai încrezătoare.

Fac mersul mai atractiv

Pantofii stiletto au construcţie specială. Tocul înalt nu doar că îmbunătăţeşte postură corporală, dar influenţează şi mersul. Şoldurile se ondulează ştrengăresc la fiecare pas, iar aceste mișcări dau senzualitate aparte. Femeile care poartă stiletto au mersul atractiv şi sunt sexy, senzuale, misterioase, fie  ca poartă jeanşi, pantaloni din piele sau fuste scurte. 

Conferă mister şi eleganță

Sunt şarmanţi, eleganţi, rafinaţi şi conferă aceste caracteristici ţinutele pe care le completează. Fie că vorbim de un outfit casual de stradă, fie că vorbim de o ţinută perfectă de serviciu. Aceste piese dau o notă distinsă ţinutei ceremoniale şi un plus estetic celei realizate în stil urban.

Alegerea şi integrarea unei perechi de stiletto în garderobă este o decizie inspirată. Dacă nu ştii care este perechea potrivită poți intra pe pagina magazinului online CCC. Aici descoperi stiletto negri din piele întoarsă, nude din piele netedă sau pantofii roşii care contribuie la crearea unor outfituri urbane desăvârşite. Fie că selectezi stiletto simpli sau pantofi cu imprimeu animal, ai garanția că achiziţionezi piese expresive cu personalitate.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care trebuie să acorzi un plus de atenţie pantofilor cu toc subțire și vârf ascuțit, dar nu sunt singurele. Îndrăzneşte să îi probezi, poarta-i şi bucură-te de confortul şi starea de bine pe care le conferă!