Părul va crește mult mai greu

Epilatul cu ceară la salon oferă un avantaj imens: acela de a te scăpa de grija epilării o dată la câteva zile, iar acest lucru se întâmplă deoarece firele de păr sunt smulse din rădăcină și nu doar îndepărtate de la suprafața pielii, ca în cazul epilării cu lama de ras sau cu cremele speciale. În plus, dacă faci un obicei din epilarea cu ceară, firele de păr nu doar ca vor crește mai greu, ceea ce înseamnă că îți vezi vizita cosmeticiana destul de rar, dar vor fi mai subțiri și mai rare.

Epilatul cu ceară este ideal pentru anumite zone

De ce să mergi la salon pentru epilarea cu ceară? Deoarece cosmeticiana folosește produse profesionale și cunoaște tehnicile necesare procedurii. Mai mult decât atât, datorită acelor paturi pentru cosmetică pe care te așezi de obicei când mergi la epilare la salon, vei avea o poziție mai relaxată, ceea ce îi va permite cosmeticienei să îndepărteze cu succes firele de păr, fără să resimți niciun pic de durere, chiar și din zonele mai greu accesibile sau mai sensibile.

Previi iritațiile de după epilare

După ce razi părul din diverse zone ale corpului, probabil că te confrunți adesea cu iritații și roșeață, ca să nu mai spunem de tăiturile ce pot fi provocate din grabă, neatenție sau din manevrarea incorectă a aparatului de ras. Cu același tip de probleme te vei confrunta și dacă utilizezi în mod frecvent epilatorul, care îți poate provoca chiar și foliculite, cauzate de firele rămase sub piele. Epilându-te cu ceară la salon nu vei avea astfel de probleme, deoarece aceasta este o procedură precisă, care nu agasează țesuturile pielii.

Ceara funcționează ca un exfoliant

Atunci când ceara este aplicată pe piele, aceasta va începe imediat să se usuce, astfel că, în cele câteva secunde dintre aplicarea cerii și îndepărtarea sa prin tragere, celulele moarte ale pielii vor fi și ele, îndepărtate, o dată cu părul nedorit. Astfel, beneficiezi de o exfoliere a pielii, care va preveni creșterea firelor de păr sub piele, atât de inestetice și periculoase!

Epilatul cu ceară la salon e ideal pentru bărbați

Nu doar doamnele sunt cele care caută modalități cât mai rapide și mai eficiente pentru a scăpa de părul nedorit, ci și domnii au început, într-un număr din ce în ce mai mare, să prefere pielea fină, cel puțin în anumite zone. Așadar, epilatul cu ceară este ideal și pentru ei, putând fi utilizat pentru epilarea întregului corp. Data viitoare când mergi la salon, convinge-ți iubitul să se lase și el pe mâna cosmeticianei tale!