Există trei pași la care avem tendința de a renunța cam în aceeași perioadă în care schimbăm hainele de vară cu cele mai groase, de toamnă-iarnă.

Cremele anticelulitice

Există o creștere a vânzărilor cu câteva săptămâni înainte de începerea verii, apoi, spre finalul verii, acestea scad din nou. Ca și cum ar fi suficient să arătăm bine doar în cele două luni în care ne expunem pielea mai mult decât de obicei. Dar tu ești interesată și de sănătatea pielii, nu doar de aspectul acesteia, nu-i așa? Folosite cu regularitate, astfel de creme își vor dovedi eficiența, consecința principală fiind că la începutul verii nu vei avea stresul atenuării „cojii de portocale“ ce-ți marchează fesierii, abdomenul sau brațele.

Crema cu factor de protecție,/h2>

Suferă de aceeași creștere și descreștere care marchează începutul și sfârșitul verii, chiar dacă medicii dermatologi, în unanimitate, recomandă folosirea constantă a unei creme care să conțină factor de protecție, e drept, nu 50, însă 15 sau 30. Norii specifici lunilor friguroase nu sunt o barieră suficient de puternică pentru a împiedica efectele nocive ale razelor ultraviolete.

Epilarea

Sub pantaloni și ciorapi, firele în creștere nu se mai observă atât de ușor, așa că mai putem amâna o zi, două, o săptămână epilarea, nu-i așa? Însă dacă vrei să scapi definitiv de stresul epilărilor dese, trebuie să știi că toamna este cel mai bun moment pentru epilarea definitivă, întrucât are nevoie de condiții speciale de realizare: nu ai voie să te bronzezi, să faci dușuri fierbinți, să mergi la piscină sau la saună, sau să folosești soluții care conțin alcool.

Sursa foto:Thinkstock