Ține ridurile departe

Cu cât pielea este mai uscată și mai deshidratată, cu atât ridurile și liniile fine se adâncesc mai mult, așa că, după demachiere, hidratarea este cea mai importantă etapă din îngrijirea zilnică. Aplicate regulat, în fiecare seară și dimineață, gelurile și cremele pentru zona ochilor te ajută nu doar să menții un nivel optim al hidratării, ci netezesc și pielea, căci au  ingrediente speciale cu efect de lifting și proprietăți antirid. Pentru o îngrijire completă, alege un produs 2in1, care pe de o parte îngrijește pleoapa superioară, prevenind lăsarea pielii, iar pe de alta diminuează cearcănele.

Scapă de cearcăne și de pungile de sub ochi

Dacă nu sunt ereditare, cearcănele nu ar trebui să îți dea prea multe bătăi de cap, căci ai la îndemână câteva metode simple pentru a le diminua, de la pliculețele de ceai și cremele bazate pe ingrediente eficiente și până la estomparea lor cu ajutorul machiajului. Dacă ai cearcăne umflate, aplică câteva seri la rând pliculețe fierte și răcite de ceai negru; pentru întreținere și încetinirea îmbătrânirii pielii, folosește compresele cu ceai verde, iar pentru a tonifia, a diminua roșeața și a dezumfla pungile de sub ochi te ajută ceaiul de tei rece. Și nu uita: fiecare aplicare a cremei de ochi trebuie însoțită de un masaj delicat, care va  activa circulația sângelui și va menţine pielea netedă.

Regenerează și umple liniile fine

În lupta cu timpul, pielea are nevoie de ajutorul tău. Susține constant regenerarea celulară, împiedică lăsarea pielii și îmbunătățește conturul ochilor cu produse cu efect de lifing, pentru că au formule speciale care stimulează producţia de colagen şi elastină. Rezultatul? Ţesutul capătă mai multă fermitate, iar ridurile încep să se umple din interior.

Odihneşte-te sufficient!

Somnul face minuni! Dormi în medie cam 7-8 ore pe noapte şi vei vedea că odihna e într-adevăr cel mai bun remediu împotriva cearcănelor, a pleoapelor umflate sau a ochilor iritaţi. Şi pentru ca somnul să fie cu adevărat benefic pentru sănătatea ochilor şi a pielii, foloseşte o mască cosmetică specială, cu rol în netezirea pielii şi diminuarea ridurilor.

Sursa foto: Flickr.com