Pentru că după euforia primei tinereți, noi, femeile, realizăm cu înțelepciune că semnele timpului nu pot fi oprite de pe față. Există, însă, soluții pentru o traversare blândă a perioadelor din viața noastră. Printre ele, la loc de cinste, stă așezat și acidul hialuronic. Din păcate, deși în structura pielii noastre există cantități suficiente de acid hialuronic, el nu se poate conserva în țesuturi pentru mult timp. Iată de ce Andra Șumandea specialistul Gerovital a prezentat în cadrul întâlnirii #poveștiurbane un produs de top: Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution – Produsul nr. 1* în România, pe categoria Îngrijirea feței, segmentul  Antirid.

Întâlnirea de la Veranda Mall a fost un prilej de mare bucurie de a împărtăși cu cititoarele din comunitatea Avantaje impresiile legate de produsele Gerovital, iar invitata specială, doamna doctor Ina Petrescu a răspuns pe larg la întrebările doamnelor prezente la eveniment.

Și când odată cu trecerea timpului vedem cum țesuturile pielii încep să-și schimbe tonusul și au gravitație proprie, sigur că ne punem întrebări, acceptăm sfaturi și impresii și ne informăm despre toate produsele care ne pot ajuta să trecem cu grație peste toate schimbările pe care timpul le aduce pe fața noastră.

Mai multe poze de le eveniment, în albumul foto de AICI