Poate pentru că este cea mai versatilă dintre culori? Poate pentru că o putem asorta la absolut orice? 

Hainele în nuanțe calde de bej imprimă un aer aristocratic și nobil purtătoarei. Și totuși, există o mică atenționare: dacă nuanța pielii feței nu se potrivește cu acest bej-palid ar fi ideal dacă te-ai rezuma strict la încălțăminte și accesorii.
O vestimentație în întregime nude este foarte pretențioasă și indicată pentru evenimente mai speciale decât pentru o ținută de toată ziua sau chiar de birou.
Cea mai frumoasă piesă nude este, pe lângă celebri pantofi, fusta plisată. O combinație nude-negru este un deliciu pentru modă și stil.

Cu ce culoare se asortează cel mai bine

Dacă vrei să impresionezi cu adevărat combină nude-ul cu un vișiuniu-burgund. Această combinație este imbatabilă. Vie dar discretă, modernă dar sobră.
Pantalonii crem-nude sunt potriviți pentru sezonul estival nu pentru această perioadă din an. În plus trebuie să ai siluetă impecabilă pentru a-i purta.
Un palton de toamnă la două rânduri de nasturi, până sub genunchi este un atribut al eleganței. Culoarea nude-cappuccino este tot ce poate fi mai potrivit pentru acest sezon