CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Chiar dacă am depășit zilele cu soare și temperaturile ridicate, avem vești bune pentru voi. Noile trenduri în manichiură pentru sezonul toamnă-iarnă păstrează în lumina reflectoarelor nuanțele puternice și strălucitoare. Sunteți curioase care sunt cele mai hot nuanțe de manichiură la modă toamnă-iarnă 2020?

Citește și: Trucuri cu ojă. Nu e vorba de manichiură!

Albastrul este noul negru!

Une dintre cele mai hot nuanțe de manichiură la modă toamnă-iarnă este albastrul. Putem purta cu îndrăzneală orice nuanță din spectrul lui pentru că este versatil și se încadrează în orice look. Puteți începe cu o variantă light, mai romantică; veți adora efectul ei și felul în care se amestecă în peisaj, printre culorile ruginii ale toamnei. Arată de milioane pe orice formă de unghie, iar acest lucru vă va confirma că în această toamnă purtați cea mai HOT manichiură din oraș.

Nuanțe de manichiură la modă toamnă-iarnă 2020: Gri îndrăzneț

 A sosit momentul să vă luați adio de la culorile plictisitoare și să faceți loc nuanțelor îndrăznețe de gri. Chit că sunt metalice, strălucitoare sau foarte închise, ele vor duce manichiura voastră într-o nouă dimensiune artistică, care se va contopi la perfecție cu sezonul rece sau cu cel ploios. Și chiar dacă la prima vedere nu pare a fi o culoare veselă, aflați că  tonurile sofisticate de gri sunt alegerea perfectă pentru o manichiură modernă. Așadar, oricând doriți să faceți declarație de stil, mizați pe această nuanță provocatoare.

Citește și: Culoarea anului 2020: Albastrul

Nuanțe de manichiură la modă toamnă-iarnă 2020: burgundy

Fară nicio ezitare, manichiura burgundy face deliciul acestui sezon. Oriunde veți întoarce privirea veți fi acum înconjurate de aceasta nuanță delicioasă. Deloc discretă, culoarea burgundy este una din puținele nuanțe care se potrivește precum o mănușă întregii palete cromatice de toamnă. Considerată una dintre cele mai moderne,  promitem că va arăta fantastic atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi.

Sursa foto: www.el-studio.ro