Ei bine, da! Pregătește-te pentru ziua răsfățului absolut. Te-ai gândit cu ce să începi? Nu, lasă aparatura electronică și digitală în seama soțului. Tu ocupă-te de tine. Să începem cu cel mai cunoscut capriciu al femeilor: pantofii. Sigur că nu e momentul să ne cumpărăm pantofi, dar o pereche de botine, din cele fine, nu ne-ar strica… cu atât mai mult cum când avem șansa să le luăm cu un discount considerabil. Dacă faci parte din clubul doamnelor care nu semnează condica la mall, nu au timp de plimbări interminabile prin magazine și categoric nu sunt la curent cu ultimele apariții în domeniul brandurilor, a retailerilor și a tendințelor, apelează cu încredere la portița de rezervă: shopping-ul on line. Comod, lejer și fără bătăi de cap.

Problema care s-ar putea ivi ține de seriozitatea acestor site-uri care te îmbie cu diverse comori vestimentare, iar tu, să recunoaștem, poate nu ești cea mai experimentată cumpărătoare din sfera on line.

Așadar cum și cu ce să începi? Iată un mic ghid informativ oferit special pentru tine de Libertatea pentru Femei:

1. Pentru început rezumă-te la magazinele on-line cu un oarecare succes la public. Unde există cu siguranță un istoric și o clientelă care ar putea certifica și garanta calitatea produselor. Și pentru că suntem la accesorii, genți și pantofi, oferta celor de la Depurtat.ro nu e deloc de neglijat. Au, de departe, cea mai variată gamă de încălțăminte la cel mai bun raport calitate-preț, însă mai puține poșete. Ne-au atras privirea aceste cizme cu franjuri care sunt la modă în toamna aceasta.
cizme-andremo-mov-8421434
Ce ne-a mai făcut cu ochiul sunt aceste botine maro care se potrivesc în aceși măsura unei ținute cu pantaloni dar și uneia cu fustă sau rochie.
botine-baldo-maro-8421680

2. Dacă ești o împătimită a creațiilor oferite de marile branduri mass-market, te poți îndrepta către siteurile gen outlet, cum este Kurtmann.ro, unde găsești produse de firmă din colecțiile anterioare, dar încă în tendințe și la mare căutare printre împătimiții modei. Pentru că iarna bate la ușă suntem cu ochii pe paltoane iar acesta ni s-a părut foarte versatil dar și la un preț foarte bun.
palton

Dacă ești în căutarea unui palton elegant mai elegant, propunerea noastră este modelul de mai jos, în stil military, dar foarte potrivit pentru ținutele sezonului.

palton-elegant
3. Pentru petrecerile care urmează, rochii frumoase și interesante găsiți pe Starshiners.ro. Eu nu mă pot hotărî încă ce ținută voi purta dar sigur una dintre acestea va fi cu sigurantă!

4. Dacă îți dorești o pereche de încălțări pentru care scoți mai mulți bani de pe card sau din portofel, chiar și la reduceri, dar care sunt atât de durabile încât îi poți lăsa moștenire, apelează cu încredere la Ecco-shoes.ro.

Acest producător se adresează cunoscătorilor și este faimos pentru calitatea produselor oferite. Din fericire cu acest Black Friday putem face o investiție în confortul personal, pentru ca tălpile și picioarele noastre să ne mulțumească, și pentru că, nu-i așa?, merităm și noi și gleznele noastre acest minunat răsfăț!

Sursa foto:123RF.com