Atunci când ești nașă ești la fel de privită, admirată și criticată precum mireasa. Cum trebuie să te îmbraci când ești nașă șic e culori trebuie să alegi!

Emoția ta abia acum începe și este legată evident, de vestimentație. Dacă de la mireasă toată lumea așteaptă să se încadreze în tiparul prințesei moderne, de la nașă exigențele sunt mult mai mari. Nașa nu se confundă cu domnișoarele de onoare și nu este o mireasă cu o rochie alta decât albă. Nașa este etalonul eleganței desăvârșite. Dacă ți-ai asumat acest rol, prima lecție pe care o vei da este aceea a bunul simț estetic. Tu trebuie să știi mai bine ca oricine că tot ce e prea mult deranjează privirea, așa cum tot ce e exagerat depășește intenția de la care ai pornit. Ținuta de nașă trebuie să te reprezinte. Să fii tu în cea mai frumoasă variantă a ta. Cu cea mai optimistă stare de spirit. În cea mai potrivită ținută pe care ai purtat-o vreodată.
Care este culoarea care-ți pune în valoare trăsăturile?
Noi toate avem o nuanță anume sub umbrela căreia înflorim de-a dreptul. Ochii ne scânteiază și sunt mai profunzi, tenul este mai cald, mai curat și mai proaspăt, conturul feței este proporționat și armonios. Ei bine, da! O culoare anume, are aceste puteri magice asupra noastră. Tot ceea ce trebuie să facem este să identificăm această culoare și să ne folosim de ea în situații deosebite cum este nunta… finilor noștri.
Mai puțin înseamnă enorm
Îți plac bijuteriile… dar lasă și acasă din ele. Nu le purta pe toate odată. Ești nașă, ești mama spirituală a celor doi, arată-le cum vine treaba cu gentilețea artei de a știi să porți accesorii prețioase. O pereche de cercei cu o piatră prețioasă, o brățară în ton sunt mai mult decât suficiente. Dacă rochia ta este decoltată la bust, las-o așa. Nu acoperi gâtul cu un colier statement din cristale strălucitoare în speranța că vei arăta ca o regină, că nu e așa! Nu-ți prinde părul cu agrafe strălucitoare și nu-ți pulveriza pudră cu irizații multicolore pe nicio parte a corpului. Oricât ar fi tentația de mare să strălucești la propriu, domolește-ți această pornire și impune-ți să strălucești ca o doamnă.

Copyright: isaxar / 123RF Stock Photo