Demachiant de urgenţă

Aşa cum ştii, demachierea este un pas foarte important în rutina ta de îngrijire şi nu trebuie să sari niciodată peste el. Dar ce faci când nu mai ai demachiant şi nu poţi achiziţiona altul imediat? Ai ghicit! Crema de corp poate fi folosită ca demachiant în situaţiile de urgenţă. Singurul aspect de care trebuie să ții cont este posibilitatea de a fi alergică la unele dintre ingrediente. Totuşi, dacă folosești o loțiune sau o cremă de corp hipoalergenică sau pe bază de ingrediente naturale, atunci nu ar trebui să întâmpini nicio problemă.

Spumă de ras

Dacă îţi doreşti picioare perfect fine, dar nu mai ai sau poate nu mai vrei să cumperi spumă de ras, atunci poţi folosi crema de corp. Proprietățile sale hidratante vor asigura un strat de protecție pentru pielea ta şi în felul acesta vei scăpa de neplăcutele iritaţii care apar în urma folosirii lamei de ras. 

Mască de par

Dacă vrei să îţi răsfeţi podoaba capilară cu un tratament intens hidratant, atunci crema ta de corp poate fi o alegere excelentă. Aplică o cantitate suficientă pentru a acoperi lungimea părului, insistând pe vârfuri. Poţi adăuga în cremă chiar şi câteva picături de ulei de măsline sau cocos. Acest tratament se aplică pe părul uscat şi, pentru rezultate optime, pune-ţi pe cap o cască de baie din plastic. Aşteaptă cel puţin jumătate de oră înainte de a te spăla pe păr. Atenţie, este posibil să fie nevoie să aplici de două ori şampon pentru a scăpa de excesul de cremă din păr.

Exfoliant pentru corp

Adaugă în loțiunea ta preferată de corp nişte zaţ de cafea şi nişte zahăr brun şi vei obţine un scrub delicat. Te va scăpa de celulele moarte de la suprafaţa pielii, lăsând-o în acelaşi timp hidratată şi catifelată.

Tratament pentru unghii şi cuticule

De multe ori, mai ales în sezonul rece, mâinile noastre devin mai uscate, iar cuticulele şi unghiile, mai fragile. Prepară un tratament ideal amestecând puţin ulei de măsline în crema ta de corp. Aplică un strat generos pe toată mâna, masând câteva minute unghiile şi cuticulele. Pune nişte pungi de plastic peste acest tratament şi stai cu ele cât de mult poţi. Te vei bucura de mâini mai fine, de cuticule mai hidratate şi de unghii mai puternice. 

Pentru a beneficia de o bună îngrijire personală, nu este nevoie neapărat de cheltuieli semnificative. Investeşte într-o cremă de corp hidratantă potrivită necesităţilor tale şi explorează toate modalităţile în care o poţi folosi pentru a deveni mai frumoasă în fiecare zi!

Sursa foto: Unsplash.com

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Sephora