Gata cu poezia!

Desigur, putem rămâne în sfera boemă și romantică a dimineților cu rouă pe iarbă, dar toamna este mai pragmatică. Mai vie și mai gălăgioasă. Iar hainele noastre vor fi la fel. Culoarea vedetă a toamnei: cea a miezului copt de dovleac. O combinăm cu burgundul îndrăzneț al mustului crud, adăugăm un strop de verde matur și un praf de portocaliu de argilă străveche și vă puteți face o idee cam ce culori vor jongla prin ținutele ce ne vor face cu ochiul din vitrinele magazinelor.

Tocul bunicii

Dacă ați fost inspirate să nu aruncați pantofii cu toc gros pe care i-ați găsit în garderoba mamei, a mătușii sau chiar a bunicii, vă felicit! Vor fi piesa de rezistență începând cu această toamnă. Se vor purta pantofii cu toc gros, mic, cu baretuță asemeni pantofilor de dans, confecționați din ce credeți? Piele lăcuită, bine-nțeles! Avantajul este că sunt mult mai comozi decât cei stilleto, dezavantajul este că necesită mai multă atenție în crearea unor ținute fine, delicate și feminine.

Cercei…. diferiți

Da! Ați citit bine. Moda este ca  cerceii care nu seamănă unul cu altul dar împreună formează un set echilibrat și armonios să fie cei mai apreciați . Chiar dacă sunt asimetrici, acești cercei se pot purta atât în ținute de zi, cât și de seară. Cei mai spectaculoși vor fi, desigur, cei lungi, statement, realizați prin asocieri de forme geometrice. Alte accesorii care se vor evidenția în această toamnă sunt colierul la baza gâtului, stil choker și pandantivele mari, supradimensionale.

Copyright: forewer / 123RF Stock Photo