Neoprenul – Având o textură micro-poroasă, neoprenul este un material extrem de uşor care izolează termic în condiţii de umiditate ridicată, oferind multiple beneficii organismului. Pentru că se poate întinde în toate direcţiile, neoprenul, denumit iniţial „duprene“, a devenit un material des utilizat în industria textilă şi datorită rezistenţei şi fiabilităţii superioare.
Viscoză – Hainele din viscoză absorb umiditatea, îşi păstrează bine forma chiar şi după multe spălări, sunt rezistente şi se calcă uşor.
Pielea şi blana ecologică – Versatile şi uşor de purtat, materialele ecologice sunt obţinute din fibre polimerice şi au avantajul unui preţ accesibil. Cea mai bună alternativă la pielea naturală, acest material inovator este de mare efect în compoziţiile vestimentare. Se curăţă uşor şi este extrem de asemănător cu pielea naturală. Având o textură fină şi delicată, imitaţia de piele velur se recomandă în special ţinutelor sport-casual.
Poliesterul – Este materialul cu o mare rezistenţă la şifonare, are calitatea de a nu se decolora în timp sau prin spălări repetate. Textural, se combină cu fibrele naturale, oferind hainelor calităţi suplimentare.

Sursa foto:123rf.com