1. Dimineața, imediat după ce te-ai spălat pe față, aplică sub ochi un serum special. Pentru ca acesta să-și facă efectul imediat, ține-l peste noapte la frigider. Astfel, aplicat rece, serumul va activa zonele respective, iar chipul tău va arăta, instant, mult mai bine.

2. Anticearcănul este arma noastră îmbatabilă. Însă dacă nu îl alegi pe cel potrivit se poate transforma în cel mai mare dușman. Și asta pentru că: a. dacă optezi pentru o culoare nepotrivită, fie ea mai deschisă sau mai închisă, intenția ta de a masca cearcănele va fi imediat demascată și b. dacă este un produs nepotrivit tipului tău de ten, acesta se va strânge și sub ochi. Important este să-l alegi cu două tonuri mai deschis decât nuanța pielii și să alegi o textură care să conțină ceară, un element care asigură fixarea produsului pe pielea de sub ochi.

3. Un alt truc de machiaj potrivit ochilor obosiți este folosirea unui fard deschis la culoare, sidefat, în colțurile interne ale ochilor și, discret, pe arcadă. Dacă ești obișnuită să folosești creionul dermatograf, lasă deoparte culorile închise. Alege un dermatograf alb pe care să-l aplici pe linia conjunctivei, pentru a lumina și mai mult privirea.

4. Rimelul este obligatoriu pentru a asigura o privire mare, pătrunzătoare. Iar dacă ai optat pentru acest machiaj minimalist al ochilor, folosește pe buze o nuanță mai intensă.

Copyright: sergeyp / 123RF Stock Photo