Citește și – Tratament naturist împotriva căderii părului cu suc de ceapă

Bogat în proteine, oul este ingredientul perfect pentru tratamente împotriva căderii prăului. În plus, întărește firul de păr și îi oferă o strălucire naturală.

Mască cu ou împotriva căderii părului

Este un tratament pe care-l poți face o dată pe săptămână, iar după o lună vei vedea primele rezultate. Ai nevoie de două ouă, jumătate de pahar cu apă și o cască de duș sau o pungă din plastic.

Amestecă bine cele două ouă, toarnă apa peste ele și continuă să amesteci până obții o compoziție uniformă.

Întinde amestecul pe toată suprafața părului cu ajutorul degetelor. Pentru a intra bine în păr, poți folosi un pieptene cu dinți rari, fără a trage de păr. Masează apoi ușor cu mișcări circulare. tratament împotriva căderii părului

Acoperă-ți capul cu o cască de duș sau o pungă de plastic și lasă masca să acționeze peste noapte. Dimineața, spală-te pe cap cu apă călduță, folosind șampon și balsam. Clătește bine părul cu apă din abundență.

Altă variantă de tratament împotriva căderii părului

tratament împotriva căderii părului

Dacă vrei o mască de păr care acționează mai rapid, pe care să nu o ții toată noaptea, poți încerca și un alt tratament împotriva căderii părului cu două albușuri de ou, o linguriță de ulei de măsline și una de miere. Le amesteci bine, aplici compoziția pe păr și lași să acționeze 20 de minute. Apoi te speli pe cap cu șampon și apă din abundență.

Foto: 123rf

Citește și – Beneficiile iaurtului pentru creșterea părului