Începe prin a-ți curăța unghiile și, cel mai important, taie-le cât mai scurt pentru o igienă mai bună. Îndepărtează pielițele și pilește-le cu o pilă fină. Apoi, alege oja care-ți place dintre cele pe care le ai în casă și fă-ți o manichiură veselă, care să-ți dea o stare de bine ori de câte ori îți privești mâinile. Iată în continuare câteva modele! Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine sau în funcție de nuanțele pe care le ai și tu în casă!

 Manichiuri vesele – model solar

Galbenul este o culoare solară care dă stare de bine, așa că poți opta pentru ea. O poți combina și cu auriu și poți și picta pe unghii, dacă ai talent.

 manichiuri vesele

 Manichiuri vesele – model curcubeu

Dă o bază albă unghiilor apoi trasează linii pe fiecare unghie în culorile curcubeului sau cu ce culori de ojă ai tu prin casă.

 manichiuri vesele

Manichiuri vesele – model floral

Dacă ești talentată la pictură, poți încerca să-ți faci manichiura cu model floral, ca în poza de mai jos.

 manichiuri vesele

Manichiuri vesele – model french

O altfel de manichiură french este acest model de mai jos, unde baza este colorată cu o nuanță de lila. Poți folosi și ojă roz sau nude dacă ai în casă.

 manichiuri vesele

Manichiuri vesele – model cu buline și inimioare

O altă manichiură veselă este și aceasta cu buline și inimioare. Întâi îți colorezi fiecare unghie într-o altă nuanță, apoi treci la pictat, dacă ai talent.

 manichiuri vesele

Sursa foto: 123rf

Citește și: Unturi hidratante pentru corp care îți mențin pielea fină și catifelată

Cele mai bune tratamente pentru mâini uscate și cu răni