A venit momentul să renunți la culorile puternice și nuanțele pastelate pe care le-ai purtat pe unghii toată vara și să alegi manichiuri potrivite pentru această toamnă. Tendințele sezonului cuprind atât atât modele mai „cuminți”, precum culorile uni, nude sau închise, cât și manichiuri îndrăznețe, extravagante, cu imprimeuri inspirate de bijuterii sau pietre aplicate. Alege modelele care se potrivesc stilului tău, iar dacă vrei să ieși în evidență, încearcă și variante inedite, care vor atrage atenția tuturor.

Manichiuri pentru toamna 2017 – Roșul, la modă și în acest sezon

Clasic, elegant, versatil. Roșul, preferat de majoritatea femeilor, este printre culorile favorite în tendințele pentru toamnă. Partea cea mai bună este că această culoare se potrivește întreaga zi, doar să fii atentă în ce combinații vestimentare o porți. De altfel, roșul este prezent și în moda acestei toamne, așa că îndrăznește să-ți asortezi unghiile cu hainele și vei descoperi cât de bine te vei simți toată ziua.

Manichiuri pentru toamna 2017

Unghii naturale / nude pentru zi

Manichiura nude, în culori naturale, continuă să fie la modă. De la tonuri de bej foarte deschis, până la nuanțe nude, clasice, neutre, poți alege o astfel de manichiură pentru zi. Se potrivește unor ținute de birou, sobre. În cazul în care vrei să dai o notă personală, încearcă să combini nuanța cu o formă grafică delicată, de exemplu o linie pe unghii. Dacă dorești să păstrezi nuanța pentru o seară elegantă, alege variante cu glitter (sclipici).

 

Manichiuri pentru toamna 2017

Manichiuri pentru toamna 2017 – Nuanțe închise, de la burgundy la negru

Nuanțele închise, dar foarte feminine, se află în topul tendințelor pentru acest sezon. Cu texturi bogate, fine, ce conferă culorii profunzime, lacurile de unghii în culori precum burgundy, gri închis sau chiar negru se vor regăsi în trusa ta de portfarduri. În privința texturii, creatorii de modă au folosit pentru prezentări atât variante metalice, cât și mate. Cele metalice sunt potrivite pentru unghiile lungi, cele mate pentru unghii scurte.

Manichiuri pentru toamna 2017

Manichiuri inspirate de bijuterii

Dacă stilul tău este elegant, te vei bucura de această tendință. Unghiile cu aspect de bijuterii reprezintă una dintre tendințele principale ale sezonului toamnă-iarnă. Combinațiile sunt nenumărate, de la accente aurii sau argintii, până la imprimeuri care imită cele mai sofisticate bijuterii. De asemenea, această manichiură poate fi realizată și prin aplicarea de strasuri sau pietre prețioase.

Manichiuri pentru toamna 2017

Modele grafice în tendințele de manichiuri pentru toamna 2017

Îți place să experimentezi, ai timp la dispoziție, stilul tău vestimentar este casual cu accente șic? Atunci ai la îndemână o multitudine de variante de încercat pe unghii. Se poartă modelele grafice, iar tot ce ai de făcut este să dai frâu liber creativității. Linii, cercuri, pătrate, carouri, semiluni…. De preferat este să ai unghiile nu foarte lungi, atunci când ai o manichiură cu model grafic.

Manichiuri pentru toamna 2017

Manichiuri pentru toamna 2017

Foto: 123rf

Citește și – Nu-ți mai tăia cuticulele! Folosește un ulei special pentru a le îngriji!