Mâinile sunt o carte de vizită importantă pentru orice femeie, așa că îți recomandăm să ai o manichiură impecabilă în fiecare zi. Înainte de a-ți face anumite modele pe unghii sau de a plica oja, nu uita să-ți hidratezi mâinile, să-ți degresezi unghiile și să ai grijă de cuticule.

Nuanțe naturale

Manichiuri pentru primăvara 2018 - nuanțe nude

Perfecte pentru zi, nuanțele naturale pornesc de la nude până la bej deschis, mediu sau închis. Pentru ca unghiile să arate impecabil, ai grijă la cuticule și, de asemenea, fii atentă cum aplici lacul de unghii. Orice urmă se vede pe unghiile nude. Acest tip de manichiură este potrivită persoanelor elegante, iar pentru seară, îți recomandăm nuanțele nude metalice. Un pic de auriu metalic pe unghii te va face remarcată oriunde.

Manichiuri pentru primăvara 2018 – Modele florale

Manichiuri pentru primăvara 2018 - modele florale

Primăvara aceasta sunt din nou în vogă modelele florale. Alege culori vesele, pasteluri, nuanțe de roz, verde, galben și dă frâu liber creativității. Florile se potrivesc pe unghiile lungi, iar dacă vrei modele mai sofisticate le poți combina cu pietre semiprețioase sau strasuri aplicate. Ai grijă doar să nu fie prea încărcate. Dacă vrei un model mai simplu, poți alege să-ți faci flori doar pe o unghie de la fiecare mână.

Citește și – Cum aplici corect lacul de unghii? Ce spune specialistul?

Manichiuri pentru primăvara 2018 - modele florale

Forme geometrice / grafice

Manichiuri pentru primăvara 2018 - modele grafice

Linii, triunghiuri, pătrate, cercuri. Formele geometrice sunt nelipsite de pe unghii în acest sezon. Avantajul acestor modele este că se potrivesc atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi. De asemenea, se asortează perfect cu ținute lejere, de weekend. Dacă dorești să le dai un aer mai elegant, le poți combina cu o altă tendință din această primăvară – glitter-ul (sclipici), în special când le asortezi cu o ținută specială, la o petrecere seara.

Manichiuri pentru primăvara 2018 - modele grafice

Truc: Cum faci ca lacul de unghii să reziste mai mult?

„Dacă vrei ca lacul de unghii să reziste mai mult pe unghii, e important să urmezi trei pași obligatorii. Mai întâi aplică o bază, apoi lacul de unghii în două straturi, de la bază către vârful unghiei. Pentru o durată mai lungă, la final aplică un top”, recomandă Adina Cepoi, trainer Jessica Cosmetics România

Foto: 123rf

Citește și – Tratamente naturiste pentru unghii cu probleme