Dacă în restul anului alegi manichiuri de vară în culori sobre sau neutre, vara sunt momentele tale în care te poți juca în voie cu nuanțele. Alege culori solare sau inspirate de valurile mării. Poți trece pe listă și elementele grafice care te duc cu gândul la vacanță și la zile relaxante.

Nuanțe de roșu

Manichiuri de vară pentru zile petrecute la malul mării

Dacă îți place roșul, nu alege unul clasic, ci optează pentru variantele lui pastelate – roz închis sau roz prăfuit. Pentru un aer jucăuș și original al manichiurii, unghia inelarului poate fi din alt registru. Fie folosești o altă nuanță și aplici mici strasuri, fie un imprimeu pe care-l poți schimba în funcție de dispoziția ta – o ancoră, un căluț de mare. Orice care să te ducă cu gândul la vacanță, momentele în care vrei să fii altfel.

Manichiuri de vară – Galben solar

Manichiuri de vară pentru zile petrecute la malul mării

Fii în ton cu zilele însorite petrecute la malul mării! Galbenul este cea mai caldă culoare, transmite optimism, lumină, iubire, creativitate. Alege-o și pentru o manichiură uni, fără alte elemente. Dacă vrei, totuși, ceva care să o individualizeze, optează pentru un imprimeu aplicat. Nu uita, pentru ca manichiura să reziste mai mult, trebuie să aplici un strat de top coat, după ce lacul de unghii este perfect uscat.

Nuanțe de bleu

Manichiuri de vară pentru zile petrecute la malul mării

Pastelurile sunt printre cele mai căutate nuanțe pentru vacanță și vară. Atât în vestimentație, cât și în machiaj sau manichiuri. Alege variante de bleu, de la unele foarte deschise, apropiate de alb, până la bleu închis sau bleumarin. Dacă vrei o notă mai elegantă sau pentru petrecerile de la malul mării, combină lacul de unghii cu glitter. Pentru a proteja unghia, înainte de aplicarea ojei, folosește un strat de base coat și apoi lacul de unghii în două straturi.

Manichiuri de vară – Elemente marine

Manichiuri de vară pentru zile petrecute la malul mării

Ai nevoie de ceva timp pentru o astfel de manichiură, dar nu trebuie să-ți mai faci griji. Ești în vacanță, deci te poți relaxa pe îndelete pentru a-ți face aceste modele pe unghii. Poți combina roșul cu albastru și alb în orice mod îți dorești, nu neapărat ca în această imagine. Totul ține de creativitatea ta. De exemplu, poți lăsa ancora și restul unghiilor uni sau poți alege dungile pe toate unghiile. Încearcă! Joacă-te! Bucură-te de vară!

Foto: 123rf

Citește și:

Cele mai simple trucuri pentru unghii de nota 10

Unghii lungi și rezistente? Iată câteva remedii naturiste de încercat acasă