Dacă ai urmărit cu atenție ritualul care se respectă în saloane, ai observat că unul dintre pașii importanți este pregătirea unghiilor pentru curățare.

Pilește unghiile

Primul pas, înainte de orice altceva, este pilirea unghiilor în forma dorită. Alege pile din materiale fine – precum cele textile sau de sticlă și încearcă să pilești unghiile într-un singur sens.

Nu tăia cuticulele

Ține mâinile în apă călduță cu săpun, fiecare câte trei-patru minute, pentru a putea împinge cu ușurință cuticulele spre rădăcina unghiei. Este mai simplu să o tai, dar sănătos și igienic este să o îngrijești cu un ulei pentru cuticule și să o împingi cu un bețișor de bambus, care nu agresează unghia.

Folosește o bază pentru unghii

Poate că nu ți se pare importantă, însă o bază de unghii o protejează de pătarea ulterioară cu urme de ojă. În plus, aceasta ajută la o mai bună fixare a lacului colorat pe unghii.

Aplică oja

Aplică oja în două straturi subțiri și așteaptă câteva minute între aplicări. În nici un caz nu aplica un strat gros, crezând că acest lucru este suficient. După alte două-trei minute, aplică un topcoat, pentru strălucire și pentru mai multă rezistență a manichiurii.

Truc

Aplică în fiecare seară ulei de cocos pe fiecare unghie. Acesta hidratează foarte bine cuticula.

Citește despre realizarea corectă a pedichiurii pe http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/de-fapt- asa-trebuie- sa-iti- faci-pedichiura- 64696

Copyright:

Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri
Parteneri