Răspunsul depinde de o serie de factori: la ce eveniment vei participa, în ce moment al zilei, ce ținută vei avea? În timpul zilei, pentru a-ți pune în valoare ochii închiși la culoare este suficient să îi conturezi discret cu un eyeliner negru sau albastru-închis, apoi aplică un strat generos de mascara.
Vrei mai mult machiaj? Aplică un strat de fard, alternând nuanțele de bej, apoi conturează cu eyelinerul, pentru a accentua linia genelor.
Vrei mai multă culoare? Ai la dispoziție o întreagă paletă de culori, întrucât ochii închiși la culoare, ca ochii căprui, sunt foarte versatili: poți alege de la cele mai deschise rozuri până la marouri și chiar negrul machiajului smokey – unul foarte dramatic, care cu siguranță va atrage atenția asupra ta.
Auriul este, de asemenea, o alegere cu succes garantat, pentru că îți va accentua privirea și o va lumina, în același timp. Indiferent de combinația de culori aleasă, cea mai importantă regulă este să pregătești tenul foarte bine: cu câteva minute înainte de a aplica fondul de ten, hidratează bine pielea, aplică fondul de ten, lăsându-l să intre în piele și abia apoi pudrează. Completează machiajul cu un ruj care să armonizeze întreaga combinație de culori.

Sursa foto:123rf.com