Care este ritualul tău zilnic de îngrijire?
Dimineața, după spălare, aplic o cremă hidratantă naturală pe bază de miere și propolis. Iar seara, după demachiere cu ulei de măsline, folosesc o cremă de gălbenele sau ulei de măsline atât pe față, cât și pe corp. În plus, beau multă apă, minimum doi litri pe zi.”

Ce produse folosești vara?
La mare folosesc o cremă de protecție naturală pe bază de ulei de argan cu factor de protecție 30. Pentru că vara părul este expus mult soarelui, folosesc o dată pe săptămână produse de hidratare propuse de hairstilist-ul meu, Cristi Pascu.

Care ar fi top 3 produse de machiaj preferate?
Dacă aș face un top 3, primele produse favorite ar fi mascara, fardurile de pleoape și rujul. Dacă aș alege un singur produs, acesta este rujul. Pentru că are puterea de a înfrumuseța fără să mai aplici nimic altceva pe față.

Iuliana Tudor – trucuri de frumusețe

Ce tratamente cosmetice faci acasă  ?
Fac băi de aburi cu ceai de mușețel pentru față, o dată la două săptămâni. Măști cu citrice sau legume (roșii sau castravete) lăsate pe piele până se usucă, apoi clătită bine fața cu apă. Folosesc, de asemenea, o cremă gomaj naturală pe bază de miere, aloe și propolis, care curăță tenul foarte bine de impurități.

Cum te menții în formă?
Fiind activă. Aleg întotdeauna să fac ce-mi place și să am în jur doar oameni care-mi plac și mă inspiră. Mă joc mult cu Tudor. Alerg, fac pilates din când în când, mănânc puțin, des și cu măsură. Râd în fiecare zi. Nu mai permit nimănui sa-mi strice o zi. Și dacă asta se întâmplă, încerc sa depășesc momentul cu înțelepciune și să merg mai departe. Iubesc tot… mă rog pentru tot… și visez mult!

Care e cel mai bun truc de frumusețe?
Somnul. Întotdeauna somnul. 8 ore minimum.

Răsfățul suprem când e vorba de frumusețe?
Iubirea! În toate formele ei. Cine iubește tot… nu judecă pe alții și nu e rău, este un Om Frumos!

Foto: arhiva personală a Iulianei Tudor

Citește și – Mesajul emoționant al Iulianei Tudor pentru soțul ei, după 21 de ani de căsnicie