Chiar dacă la început ți se va părea poate un pic mai dificil, după ce exersezi, vei vedea că poți alege variante de machiaj cu eyeliner cât mai diferite.

Cum aplici tușul de ochi lichid

Ai nevoie de un tuș lichid, demachiant de ochi și bețișoare de ureche pentru retușuri. Este un tutorial pentru începători, un look clasic care se potrivește pentru aproape toate tipurile de ochi, indiferent de forma lor.

Cum aplici o linie de tuș perfectă

Din tutorialul de mai jos înveți să aplici tușul folosind trei metode. Pentru aplicarea unei tușe cu fard, ai nevoie de o pensulă micuță și îngustă. Pentru aplicarea unui tuș lichid, este foarte folositor trucul cu scotch-ul. De asemenea, vei descoperi și cum să folosești tușul de ochi pentru un machiaj dramatic, de seară.

Cum aplici eyeliener-ul gel

Dacă tușul de ochi – stilou ți se pare destul de dificil de folosit, deoarece trebuie să trasezi cu precizie liniile, atunci gelul este potrivit pentru tine. Cu pensula potrivită, vei descoperi că nu este deloc complicat să obții un machiaj care să-ți evidențieze ochii.

Cum aplici tușul de ochi – tutorial pentru începători

Un truc foarte folositor este să folosești doar o parte a pensulei. Este important să nu apeși foarte tare când aplici produsul de machiaj, ci doar să faci mișcările de mai multe ori, până ajungi la intensitatea și grosimea liniei dorite.

După ce vei urmări aceste tutoriale, cu siguranță nu ți se va părea complicat să trasezi tușa perfectă pentru machiajul tău de zi sau de seară.

Foto: 123rf

Citește și – Conturul de ochi: cum îl aplici corect

                – Ce machiaje se poartă în primăvara 2017