La capitolul frumusețe, tendințele anuale ne trezesc curiozitatea și interesul, fie că este vorba despre testarea unei nuanțe noi de rujuri, fie că vrem să încercăm o coafură nouă sau un parfum ce se bazează pe un ingredient exotic deosebit. Tocmai de aceea, din când în când, se simte nevoia unor noi achiziții, pe care le poți „vâna“ în perioada reducerilor. Și pentru că ne aflăm în toiul zilelor de „Black Friday”, îți recomand un slalom rapid printre produsele aflate la prețuri reduse.

Manichiuri de party

La capitolul lacuri de unghii, ofertele sunt mai tentante ca oricând. Pe de o parte, poți merge pe culorile puternice, cu irizații strălucitoare, pe de altă parte, poți încerca lacurile de unghii pastelate, care vin să completeze un look diafan. Tu în ce categorie de încadrezi?

Lacuri de unghii Decor, de la Moyra, la 7,50 lei (Nailshop.ro)
2 colaj straluciri

Lacuri de unghii OPI, la 29,90 lei (www.cupio.ro)
1 colaj opi

Iar ca o manichiură să arate impecabil, și pielea mâinilor trebuie să arate foarte bine. Hidratează-le zilnic cu ajutorul unei creme de mâini, precum Olive Tree Spa Clinic Manicure Spa Therapy Lotion Clementine, 21,75 lei, pe Nailshop.ro

Parfumuri

Dacă îți plac aromele floral-fructate, am două recomandări. Prima dintre acestea este unul dintre parfumurile-vedetă recente – Dahlia Divin Eau de Toilette, de la Givency. Creatorii au combinat, într-o manieră sofisticată, arome de portocală roșie și piersică, iasomie, trandafiri, santal, mosc și vanilie – Dahlia Divine Eau de Toilette, 75 ml, 239lei, pe Hiris.ro.
3 dahlia divin hiris

A doua recomandare este un parfum cuceritor, Valentina Assoluto Intense – EDP, 80 ml, by Valentino. Acesta conține esențe Chypre-Florale, bergamot, piersică, trufe, tuberoze, iasomie italienească și valinie de Madagascar, la bază având lichen, paciuli și cedru. O combinație inedită, extrem de atrăgătoare, disponibilă pe Soleshop.ro, la prețul de 305 lei.
4 valentina-assoluto soleshop

Păr

Poți achiziționa accesorii de styling la prețuri accesibile în această perioadă, iar printre gadgeturile momentului se numără și ondulatoarele de păr .
Iar dacă ai părul vopsit, îți recomand, de pe www.soleshop.ro, șamponul Cristalliste bain cristal luminous perfecting – 83,94 lei.

Make-up

Produsele de make-up sunt cireașa de pe tort. De-a dreptul irezistibile, oricâte alte nuanțe și produse asemănătoare ai deja acasă.

În topul 3 al produselor care nu trebuie să-ți lipsească din trusă sunt:

1. Fardul de pleoape pudră Pepites D’Or, de la Phyt’s, 44 lei, pe Hiris.ro
5 fard pepites phyts hiris

2. Fard de pleoape mineral trio culori, 8 lei, pe Cupio.ro
6 fard trio culori cupio

3. Mascara False Lash Effect Fusion Mascara, 35,94 lei, pe Soleshop.ro
7 false lash mascara sole

Sursa foto:123rf.com