Este bine să nu uităm că soarele, vântul și apa sărată sunt printre cei mai nemiloși factori agresiv pentru sănătatea și frumusețea părului. De aceea, am pregătit pentru voi câteva recomandări de îngrijire, cu ajutorul cărora puteți oferi strălucire permanentă părului vostru, fără să investiți foarte mult timp. Nu trebuie decât să urmați acești 4 pași simpli pentru îngrijirea părului pe timp de vară.

Citește și: 5 ingrediente naturale pentru îngrijirea scalpului

Îngrijirea părului pe timp de vară. Cum îl vopsești

Pentru a-ți vopsi părul, folosește un colorant permanent cu complex de acid hialuronic. Perioada recomandată este de o dată la 6-8 săptămâni. Indiferent de tipul tău de păr, îți sugerăm să acorzi atenție tratamentelor aplicate, în special în timpul verii. În ceea ce privește vopsirea acestuia, folosește un colorant permanent, deoarece îți protejezi părul împotriva degradării și îl îngrijești în timpul procesului de vopsire. Un colorant permanent cu complex de acid hialuronic este varianta ideală pentru anotimpul călduros.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre vopsirea părului înainte de a lua o decizie

Îngrijirea părului pe timp de vară. Hidratează-ți scalpul

Deseori, atunci când vorbim despre piele, nu ne gândim la scalp. Totuși, este bine să știm că și scalpul nostru îmbătrânește și se subțiază de aceea este foarte important să folosim produse hidratante pe bază de acid hialuronic. Atunci când scalpul are îndeajuns acid hialuronic, acesta este hidratat și ajută la creșterea părului sănătos și puternic.

Îngrijirea părului pe timp de vară. Folosește un șampon potrivit

Dacă te-ai vopsit, folosește un șampon ce protejează și reține culoarea. Acest șampon trebuie să ofere părului tău o culoare intensă pentru un timp cât mai îndelungat. Pentru a-ți menține frumusețea părului, folosește șamponul de 2-3 ori pe săptămână.

Citește și: 3 măști naturale pentru hidratarea părului pe timp de vară

Îngrijirea părului pe timp de vară. Alte produse de ajutor

Folosește balsam pentru a-ți descurca mai ușor părul. Balsamul formează un strat protector pentru părul tău și îl face moale, ușor de pieptănat. Balsamul trebuie utilizat după fiecare spălare. Oferă-i părului ingrediente extra de îngrijire. Folosește o mască de păr care protejează podoaba capilară și oferă o textură mătăsoasă și strălucire.

Sursa foto: 123rf.com