Tenul este cel mai expus la factorii externi. Trebuie să facă acum față unor temperaturi scăzute și unei vremi capricioase care odată cu inaintarea în vârstă influențează apariția și adâncirea inesteticelor riduri. Îngrijirea completă a tenului în sezonul rece presupune tratarea și ameliorarea ridurilor, pentru o piele fermă și perfect hidratată.

Citește și: Ce se schimbă toamna, pe raftul de cosmetice

Îngrijirea completă a tenului în sezonul rece: Alege produse destinate nevoilor tale

Fiecare problemă a tenului are nevoie de un alt tip de produs. Pielea este expusă zilnic la stresul factorilor externi și la pericolul radicalilor liberi. De aceea, are nevoie de o ingrijire consecventă.

În ceea ce privește problema ridurilor, alege-le pe cele cu ingrediente active, fără substanțe toxice. Caută o cremă cu o formulă îmbogățită cu substanțe puternic active, care să conțină Acid Hialuronic și Vitamina A. Așa vei reduce aspectul ridurilor prin umplerea și netezirea acestora. O cremă bună poate înlocui diversele intervenții de lifting cu o metodă non-chirurgicală. Există în comerț și serum cu un efect de lifting de până la 8 ore.

Aplică o mască cu o formulă azată pe particule de fier, îmbogățită cu ingrediente revoluționare în domeniul anti-aging (retinol și uleiuri nutritive).

Folosind produsele de îngrijire potrivite, vei obține rezultate rapide și sigure.

Îngrijirea completă a tenului în sezonul rece: Protejează-ți tenul

Chiar dacă afară soarele nu mai strălucește puternic pe cer, razele UV încă sunt prezente și îți afectează pielea dacă nu o protejezi corespunzător. Efectele acestora sunt nu pot fi neglijate: usucă pielea, favorizează apariția ridurilor influențând îmbătrânirea prematură.
Astfel, de fiecare dată când ieși afară aplică un strat de cremă cu protecție ultraviolete ce vor stopa razele să îți afecteze tenul.

Citește și: 7 sfaturi de urmat ca să fii frumoasă toată iarna

Îngrijirea completă a tenului în sezonul rece: Ai grijă la alimentație

Nu degeaba se spune că frumusețea vine din interior. Ceea ce consumi se va reflecta și în aspectul pielii tale. Poți preveni apariția ridurilor mâncând mai mult pește (somon sau alte soiuri de apă rece). Peștele conține proteine care ajută la formarea celulelor tenului, dar și acizi grasi omega-3 care hrănesc pielea și-i dau un aspect tineresc. De asemenea, bea foarte multă apă, astfel încât să fii mereu hidratată.

Având la dispoziție aceste sfaturi, te poți bucura de noul sezon friguros fără să îți faci griji de sănătatea și frumusețea tenului tău.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com