Se spune că hainele se văd mai bine

Când ești înaltă și slabă hainele sunt puse mai bine în valoare, dar atenție, hainele! nu tu. De aceea modelele și manechinele de pe tot mapamondul au peste 1.75; rolul lor este să pună în valoare ținutele pe care le prezintă pe podiumuri.
Dacă înălțimea ta nu atinge 1,70, ești o delicată și finuță minionă, iar avantajul tău este că vei fi remarcată tocmai datorită acestui lucru.
Poartă haine în dungi verticale, au rolul de a alungi silueta, alege bluzele și topurile cu decolteu lung și în V la care accesorizezi cercei statement. Ferește-te de printuri mari, de balerini și espadrile. Încălțămintea ta va fi cu toc și platformă. Nu purta pantaloni largi sau evazați, îți vor scurta picioarele.
Jachetele și sacourile nu trebuie să fie mai scurte de talie ci să acopere mijlocul, să fie cambrate.

Vestimentația elegantă

Dacă îți faci planuri pentru un eveniment unde trebuie să fii îmbrăcată șic, alege rochie lungă, dreaptă care să urmărească elegant dar senzual linia corpului. Nu uita de anchior și ferește-te de volane și volănașe. Dacă îți place stilul prințesă, înălțimea va fi ultimul lucru care ar trebui să te preocupe. Rochia anilor 50 este cea mai indicată, dar fără tocuri, ea nu este pusă cu adevărat în valoare și nici tu odată cu ea…

 

Copyright: dmitrytsvetkov / 123RF Stock Photo