E luni, cea mai minunată zi a săptămânii, când mergi la serviciu plină de energie, trasă parcă de fluturi…
Poftim? Cum adică, ‘aiurea’? Ce e aiurea cu ziua de luni?
Un remediu eficient pentru afecțiunea numită ‘aiurita cronică de luni’ este o ținută super-trendy care să te scoată din amorțeala în care te-a băgat Sfântul Weekend. Din seara de duminică ai putea începe să te gândești cum vrei să-ți începi săptămâna din punct de vedere vestimentar, iar primul pas pe care trebuie să-l faci este să verifici starea vremii. În funcție de previziunile meteo vei știi dacă e cazul să-ți scoți sau nu cizmele de cauciuc și jacheta impermeabilă.

De ce contează cum ne îmbrăcăm luni

Apoi, știi bine că ziua de luni este o piatră de hotar. Cum arăți luni este important pentru tine de aceea nu bagateliza imaginea ta în proprii ochi, nu uita că trebuie să te placi în primul rând tu însăți și apoi ceilalți.
Caută-ți cu atenție hainele pe care vrei să le porți în zilele de luni, nu uita că trebuie să fii și elegantă și senzuală și lejeră și colorată. Lunea nu purtăm negru și gri.
Și chiar dacă te desparți greu în această perioadă de pantalonii negri, bluza, jacheta și încălțămintea trebuie să fie la înălțime din toate punctele de vedere. O capă elegantă din stofă de lână este, categoric, cea mai bună alegere, mai ales dacă vrei să porți pantaloni. Poți alege să porți o beretă de inspirație franțuzească pe cap.
pantaloni
Pantaloni- BSB
capa
Capă – Lanidor
top-debenhams-180-lei
Bluză- Debenhams, 180 lei
2402dg2406vbo
Botine- BSB