Vom demonta zicala bătrânească și vom demonstra că iarba, chiar dacă nu crește lunea, va înverzi în schimb în sufletul nostru pentru ca noi să arătăm proaspete și gata să dărâmăm mituri, munți și prejudecăți. Deci…cum ne îmbrăcăm într-o zi de luni?

În prima zi din săptămâna cel mai bine te simți în hainele aflate în zona ta confort. Deci, astăzi fără extravaganțe și experimente, da? E luni deci mergem pe formula bătătorită bine înainte, aceea a ținutelor clasice cu aer retro.
Mesajul pe care-l transmiți astăzi este: sunt serioasă dar chic, sunt sobră dar modernă, sunt o femeie romantică dar activă.

Ce îmbrăcăm?

O bluză albă, ivoire, cu o tușă caldă de fildeș este cea mai bună alegere. Și pentru că ești o romantică incurabilă, dantela nu-ți lipsește prin mici inserții, la fel și ecosezul, iar fusta model trapez prevăzută cu o cută gen anii 70 întregește ținuta și o transformă într-un tot unitar. Anul acesta gentuțele mici model clutch sau plic dar cu baretă lungă vor face legea în materie de accesorii, așa cum botinele din piele întoarsă cu tocul bloc vor fi un statement pe segmentul încălțăminte.
fusta: Lanidor
Fustă: Lanidor
botine
botine: Benvenuti
geanta: poseta.ro
geanta: poseta.ro
Foto mare: Marks and Spencer