Răspunsul cel mai rapid care-ți vine în minte când vezi intrebarea despre haine practice este: vestimentația sport. Dar nu e așa… 

Comod înseamnă sport?
Nu, categoric, nu. Sport înseamnă bustieră, tricou, colanți sau costum de training, plus adidași sau teniși. Înseamnă vestimentație pentru antrenament și exerciții fizice. O ținută lejeră este cea în care te simți… lejer. Iar asta, în traducere liberă înseamnă comod. Nesofisticat și nepretențios. În care să te miști rapid, fără să-ți creeze nici cel mai mic stres.

Care sunt hainele practice?

Hainele practice sunt cele care corespund necesităților tale de fiecare zi, ușor de îmbrăcat, economice și utile. În hainele practice nu ai nicio chemare către latura sexy și provocatoare a modei, nu urmărești să dărâmi hotare creând noi tendințe, scopul tău fiind acela de a te simți în cea mai bună variantă a ta, pregătită pentru o activitate la care urmărești să dai randament. Este minunat să fim și să aratăm ravisant, ca scoase din cutie. Viața, din păcate, nu e o cutie cu bomboane din ciocolata cea mai fină. Și dacă am alege mereu stilul smart-elegant, nu am mai aprecia vreodată un taior, un pantof cu toc amețitor sau cămașa din mătase naturală care ne răsfață pielea. Pentru că nu poți fi strălucitoare zi de zi. Viața e plină de momente când trebuie să arătăm și să ne îmbrăcăm practic, deci cum arată o ținută practică?
Foto:Takko