La GLAMOUR Beauty Festival 2018 vei avea ocazia să testezi cele mai inovatoare produse de la branduri de top precum: AVON, Batiste, Bourjois, Caudalie, Douglas, Estée Lauder, glo, Libresse, Rimmel London, Sally Hansen, Wet’n’Wild.

În plus, adevărați profesioniști și influenceri de top din domeniul de beauty, social media și well-being vor susține massterclass-uri și speech-uri cu recomandări a celor mai bune investiţii în materie de beauty.

Printre numele mari de anul acesta se numără make-up artiști de top: Alexandru Abagiu, Dana Argeșan, Adina Vlad, Andra Manea și cei mai buni hairstiliști din România:  Florin Noje, Camelia Negrea, Sorin Stratulat și Camelia Tugearu.

Biletul la GLAMOUR Beauty Festival îți va permite accesul la workshop-uri, o incontestabilă sursă de informații din domeniul frumuseții și nu numai, oferite de cei mai cunoscuți şi talentaţi profesioniști din domeniu, accesul în zonele de răsfăț – sesiuni de manichiură, machiaj, hairstyling și un goodie bag plin cu produse și vouchere de neratat.