Crema cu protecție solară

Recunoaște că măcar o dată ți s-a întâmplat să ajungi pe plajă fără să ai un produs cu SPF la tine. Deși ai zis că nu contează o zi la soare fără SPF, urmările s-au văzut imediat pe pielea ta și te-au făcut să regreți această neglijență aparent minoră. Piele roșie, arsuri, iritații, care nu trec ușor, ci ai nevoie de cel puțin câteva zile până când pielea să se rehidrateze și să aibă un aspect sănătos. Așadar, pe primul loc atunci când își faci geanta pentru plajă, trece produsul cu SPF. Indiferent dacă alegi loțiuni, creme, uleiuri, acesta nu trebuie să lipsească.

Geanta de plajă: Ce produse de frumusețe nu trebuie să lipsească din ea

Citește și – De ce trebuie să folosești produsele cu SPF

Geanta de plajă: Nu uita balsamul de buze hidratant!

Îngrijește-ți buzele și protejează-le de soarele arzător cu un balsam hidratant. Există și produse care au factor de protecție solară, așa că sfatul nostru este să alegi un astfel de balsam. Aplică-l la două-trei ore, atunci când simți că buzele încep să se usuce. Este una dintre cele mai sensibile zone, așa că nu o neglija!

Un flacon cu apă termală

Răcorește-ți fața periodic cu apă termală, atunci când ești pe plajă. Pulverizează de la 20 – 25 de centimetri de față, nu o lăsa să se usuce la soare, ci, după 20 de secunde, șterge prin tapotare cu un șervețel!

Geanta de plajă: Ce produse de frumusețe nu trebuie să lipsească din ea

Citește și – Apa termală, beneficii miraculoase pentru ten

Geanta de plajă: Protejează-ți părul de soare!

Geanta de plajă: Ce produse de frumusețe nu trebuie să lipsească din ea

E important ca părul să fie și el protejat de razele puternice ale soarelui. Cumpără-ți un spray de păr cu protecție solară și nu uita să-l iei cu tine mereu când mergi la plajă. Dacă nu vrei să investești într-un astfel de produs, protejează-ți părul cu o pălărie, o eșarfă sau o șapcă.

Foto: 123rf

Citește și – Cum protejezi copilul de efectele nocive ale soarelui