La mare căutare printre fashioniste, fusta plisată continuă să ne fascineze de câteva decenii, și iat-o acum, reinventată, dar cu același farmec clasic cu tușe elegante. 

Dacă în garderoba ta s-a ascuns o cămașă din satin sau mătase, cu două fâșii de material la baza gâtului din care poți face o fundă ce ține loc de accesoriu, înseamnă că ai fost o norocoasă iar numele tău în ceaslovul modei este: vizionară. Multe femei au aruncat sau au înstrăinat bluzele care se purtau în anii 70 gândindu-se, probabil, că nicicând nu vor reveni în tendințe. Iată că această cămașă este cea mai potrivită combinație pe care o poți face cu fusta plisată.

Fusta plisată se poartă și cu pulovere groase

Puloverele groase, tricotate cu model, sunt un bun companion pentru fusta-vedetă. Toți marii retaileri au prezentat această inedită combinație în vitrinele magazinelor lor. Botinele mai sus de gleznă, fusta plisată lungă mai jos de genunchi, un pulover extra-large și o pereche de cercei lungi, iată ținuta cu care nu vei da greș la o întâlnire în care vrei să arăți modernă, conectată la tot ce e nou și stăpână pe tine.
Maleta sau helanca mulată pe corp este o altă piesă care se potrivește de minune cu fusta plisată. Caută o culoare complementară fustei sau una simplă neagră pentru un efect garantat.