Pentru toamna acestui an vor exista câteva elemente care nu vor lipsi din colecțiile marilor retaileri activi de pe piața fashion. Franjurii în haine și accesorii reprezintă acel detaliu fără de care nu vom putea să fim cu adevărat în pas cu tendințele dacă nu vom ține cont de ele. Și se pare că o să tot vedem pe stradă acești franjuri, adaptați în funcție de colecție, de brand, de segment de piață și target. Se vor purta structurați pe nivele de adaptabilitate cu mențiunea că segmentul tânăr va fi de departe cel mai avantajat. Segmentul intermediar, ladylike, se va regăsi în acest curent prin reîntoarcerea la stilul retro-șic, foarte la modă în anii 80.
Geaca cu franjuri, de preferință din piele întoarsă sau velur, cu o denumesc specialiștii, va fi piesa de rezistență pentru jeanșii cu talie înaltă sau fusta creion.
Gențile cu franjuri vor face deliciul amatoarelor de boho-chic, iar cardiganele, vestele și puloverele cu terminații franjurate vor putea fi purtate în stilul casual, adaptate și asortate în combinații diferite după gust și personalitate.

Sursa foto: 123rf.com