Flip-flops, încălțămintea verii! Este încălțăminte ușoară, comodă, nu costă o avere, nu-ți face bătături și mai este și ușor de asortat–ce să-i mai ceri? 

Pe primul loc în trendul verii este încălțămintea cât mai aeristă și cât mai comodă. Și pentru că papucii trebuiau să poarte un nume, li s-a spus… flip-flops.

Vestiții șlapi

Termenul nu e deloc elegant. Am îmbrățișat mai repede termenul englezesc… dar, fie că au bareta între degetul mare și restul degetelor, fie că n-o au, acești papuci ultra-comozi sunt cel mai frumos compliment pe care îl putem facem tălpilor noastre pe timp de caniculă.
Se poartă cu… orice. Când temperaturile sunt la limita disconfortului, cea mai isteață soluție este să găsești toate secretele care te-ar putea ajuta să te simți mai bine. Nu căuta modele sofisticate cu o mulțime de barete, baretuțe, șireturi și catarame. Cu cât sunt mai complicate cu atât devin incomode.
Alege pielea naturală. Optează pentru culorile neutre, bej maronii, pasteluri, nude.
Nu e momentul să te gândești la postura corpului, la lungimea picioarelor fără tocuri. Este vară. Vara suntem în vacanță. Suntem libere, frumoase, relaxate.
Foto: TATI, Deichmann, Stradivarius, H&M