Și pentru că vremea ploioasă ne-a luat prin surprindere iar cantitatea de ploaie ne-a depășit așteptările cele mai negre, o pereche de cizme de cauciuc este cea mai bună alegere. Este impardonabil să nu ai cizme de cauciuc în garderoba ta, mai ales că primăvara și toamna zilele și nopțile ploioase ne cam dau de furcă.
cizme-cauciuc-doria-matar

Fii isteață și achiziționează-ți haine ale marile branduri internaționale de pe site-uri care vând în regim outlet. Un astfel de site este www.kurtmann.ro.

Se pare că ai noroc: aceasta este săptămâna visurilor împlinite, așa cum au denumit-o cei de la Kurtmann, pentru că în acest weekend vei găsi produse la prețuri mai mici cu 60%, în plus, ai transport gratuit dacă vei comanda produse de peste 190 lei. Aici vei găsi haine care, cu siguranță îți vor stârni interesul, nu doar pentru că sunt la prețuri mici ci pentru că sunt potrivite pentru orice ocazie. Nu uita să-ți completezi ținuta cu cele mai frumoase accesorii.

Probabil, unul dintre cele mai serioase branduri de încălțămnte de pe piață, cunoscuți pentru calitatea impecabilă a produselor este și Ecco Shoes. Deși prețurile lor reflectă procesul laborios de manufactură a produselor, acum în această perioadă merită să faci un efort și să-ți achiziționezi o pereche de cizme din piele la un preț mult mai avantajos. Nouă ne-a atras atenția acest superb model tip business, cu toc de mărime potrivită, care se poate asorta excelent la o fustă din stofă sau o rochie din jerse.
33011301001_aw10

Sursa foto:123rf.com